ΤΟ DETOX ΝΕΡΟ ΜΕ ΜΗΛΟΞΥΔΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙΣ ΛΙΠΟΣ

Τα αποτοξινωτικά νερά ή αλλιώς detox waters έχουν έρθει για να μείνουν και όχι άδικα, καθώς χωρίς πολλές θερμίδες καταφέρνουν να βοηθήσουν τον οργανισμό να καθαρίσει και να απομακρύνει τοξίνες αλλά και λίπος. Ξεκίνα να τα δοκιμάζεις! Αυτή η απλή συνταγή είναι μια πολύ καλή αρχή.

Τι θα χρειαστείς

– Πράσινο μήλο

– Μηλόξυδο

– Κανέλα

– Μέλι

– Νερό

Προετοιμασία

Κόψε σε φέτες ένα πράσινο μήλο και βάλτο σε ένα βαζάκι. Πρόσθεσε 2 κουταλιές της σούπας μηλόξυδο, 1 κουταλιά της σούπας σκόνη κανέλας, 1 κουταλιά της σούπας μέλι. Πρόσθεσε 1 λίτρο νερό και άφησε το μείγμα στο ψυγείο για ένα βράδυ.

Γιατί

– Το μηλόξυδο ενισχύει το ανοσοποιητικό σου σύστημα, μειώνοντας τα επίπεδα της χολεστερόλης. Ρυθμίζει την ινσουλίνη και έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, ρυθμίζει την πίεση και βοηθά στην απώλεια βάρους.

– Το μέλι περιέχει πολύτιμες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία όπως ασβέστιο, χαλκό, κάλιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο. Βοηθάει στον μεταβολισμό και προωθεί την καλύτερη γεύση.

– Η κανέλα έχει αντιοξειδωτική δράση και έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες. Επίσης, βελτιώνει τη λειτουργία του εγκεφάλου, προστατεύει από καρδιακές παθήσεις.

ladylike.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ