ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ-ΦΙΕΣΤΑ ΑΝΟΔΟΥ Η ΑΕΛ!

Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο και μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί της, η ΑΕΛ επικράτησε την Κυριακή των Χανίων με σκορ 3-0, γιορτάζοντας με τον καλύτερο τρόπο την επάνοδό της στη Super League.

ael1 ael4 ael3 ael5Κεφάτοι και αποφασισμένοι να πανηγυρίσουν από νωρίς μπήκαν στο παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές του Σάκη Τσιώλη και μετά τις… προειδοποιητικές βολές του Μαρουκάκη στο πρώτο 20λεπτο, αλλά και τη μεγάλη ευκαιρία του Ροβίθη που στο 25’ πλάσαρε μόλις άουτ, ο Νίκο Βαρέλα άνοιξε το σκορ στο 36’, όταν ο Ροβίθης πάσαρε στο Μαρουκάκη, εκείνος «τράβηξε» πάνω του και τον Πρίφτη και την κατάλληλη στιγμή «έσπασε» στο Βαρέλα που δεν δυσκολεύτηκε προ κενής εστίας να γράψει με προβολή το 1-0, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!

Πέντε λεπτά αργότερα οι «βυσσινί» πανηγύρισαν και πάλι, καθώς ο Καπός έκλεψε τη μπάλα από τους αμυντικούς και με άψογο πλασέ «εκτέλεσε» τον αντίπαλο πορτιέρο, γράφοντας το 2-0 μέσα σε αποθέωση!

Με το βλέμμα στραμμένο στην άνοδο η ΑΕΛ άφησε το… γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο στην εκπνοή του αγώνα και σε ανύποπτη φάση ο Πάτο κυνήγησε μια χαμένη πάσα και εκμεταλλευόμενος και τρομερό λάθος του Πρίφτη, δεν δυσκολεύτηκε προ κενής εστίας να γράψει το 3-0!

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες ένα κουβάρι, ενώ ο αγωνιστικός χώρος πλημμύρισε από οπαδούς της ΑΕΛ εν αναμονή της φιέστας ανόδου που ετοίμασε η ΠΑΕ.

Όμορφη στιγμή και στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, όταν Βαγγέλης Μόρας παρέλαβε τιμητική πλακέτα για την ίδρυση του “Save Μ.ΟΡ.Α.Σ” με σκοπό την επαγρύπνηση του κοινού ως προς τη δωρεά μυελού των οστών. Ο διεθνής αμυντικός, που τιμήθηκε από τον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη και το μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ Αλέξη Κούγια, συνεχάρη την ομάδα για την άνοδο, χωρίς μάλιστα να αποκλείσει το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ΑΕΛ.

Ειρήνη Παπουτσή
ΦΩΤΟ: LARISSASPORTNEWS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ