ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ ΣΕ ΧΕΙΜΑΡΡΟ

Πλημμύρισαν τα Φάρσαλα ενώ καταγράφηκαν σημαντικές ζημιές και στα παράλια από την έντονη βροχόπτωση

Κατεστραμμένες καλλιέργειες, πλημμυρισμένοι δρόμοι και υπόγεια και εγκλωβισμοί οδηγών στο περιφερειακό οδικό δίκτυο της περιοχής, είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός των έντονων βροχοπτώσεων που έπληξαν ολόκληρο το νομό, με επίκεντρο τα Φάρσαλα.

farsala2Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία το κλιμάκιο της Π.Υ Φαρσάλων δέχθηκε δεκάδες κλήσεις που αφορούσαν σε πλημμυρισμένα υπόγεια, σπίτια και αυλές, ενώ κάτοικοι των Φαρσάλων κινδύνεψαν όταν τα ορμητικά νερά εισέβαλαν σε οικία, με την επέμβαση της Πυροσβεστικής να αποδεικνύεται καθοριστική, λόγω της ορμητικότητας των υδάτων.

Σύμφωνα με ανεξακρίβωτες πληροφορίες οικογένεια κινδύνεψε να παρασυρθεί από χείμαρρο, όταν το ΙΧ στο οποίο επέβαινε εγκλωβίστηκε στα ορμητικά νερά και η Πυροσβεστική απέτρεψε κυριολεκτικά στο παρά πέντε τα χειρότερα, οδηγοί εγκλωβίστηκαν και στο Αχίλλειο Φαρσάλων,  ενώ ανυπολόγιστες είναι και οι ζημιές στις καλλιέργειες σιτηρών της ευρύτερης περιοχής.

Από την κακοκαιρία δεν γλύτωσαν και τα παράλια του νομού, καθώς οι καταρρακτώδεις βροχές προκάλεσαν προβλήματα κυρίως στο οδικό δίκτυο, με τα κυριότερα να εντοπίζονται στην περιοχή του Κόκκινου Νερού.

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: ifarsala.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ