Ο ΜΙΛΤΟΣ ΜΠΑΡΑΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΨΑΧΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Εναν άθλο με όλη τη σημασία της λέξης ολοκλήρωσε σήμερα ο τυρναβίτης στην καταγωγή υπεραθλητής Μίλτος Μπαράκος ο οποίος έκανε πραγματικότητα το όνειρό του και έτρεξε από τα Ψαχνά μέχρι τον Τύρναβο διανύοντας μία απόσταση μεγαλύτερη των 34ο χιλιομέτρων, συνδέοντας με αυτό τον τρόπο τον τόπο που ζει και εργάζεται με τη γενέτειρά του.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA mparak7Ο Μίλτος Μπαράκος που και στο παρελθόν έκανε μεγάλες κούρσες, ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής από τα Ψαχνά όπου έγινε μια σεμνή τελετή για να του ευχηθούν συγγενείς και φίλοι επιτυχία στον αγώνα του και παOLYMPUS DIGITAL CAMERA mparak8 mparak1ρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που συνάντησε στη διαδρομή του με βροχές, καταιγίδες και δυνατό αέρα έφτασε στην πλατεία του Τυρνάβου στις 7 σήμερα το απόγευμα όπου του επιφυλάχθηκε θερμή υποδοχή από το δήμαρχο, το σύλλογο δρομέων Τυρνάβου και δεκάδες κατοίκους και συγγενείς του.

Το ζεστό χειροκρότημα και τα λόγια αναγνώρισης και τιμής που ακούστηκαν ήταν σαφώς λίγα για να ανταποκριθούν στο κατόρθωμα του μεγάλου δρομέα, αλλά ήταν αρκετά για να του ζεστάνουν την καρδιά και να του γεμίσουν χαρά και ικανοποίηση.

Λίγο αργότερα μιλώντας στο paidis.com, έκανε λόγο για μια δύσκολο και σκληρή και λόγω καιρού διαδρομή και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι τον υποδέχθηκαν στον Τύρναβο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλη τη διαδρομή τον συνόδευε η γυναίκα του, ενώ στον Τύρναβο ήλθε σήμερα ο δήμαρχος Ψαχνών Γ. Ψαθάς και στελέχη της δημοτικής αρχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ