ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Ερώτηση προς τους υπουργούς Οικονομικών και Οικονομίας, κκ. Ευκλείδη Τσακαλώτο και Γιώργο Σταθάκη, αντίστοιχα, κατέθεσε μαζί με άλλους συναδέλφους του, – με πρώτη υπογράφουσα την Τομεάρχη Ανάπτυξης, κ. Άννα, Μισέλ Ασημακοπούλου -, ο βουλευτής Ν. Λάρισας της ΝΔ, κ. Χρήστος Κέλλας,

με θέμα «την αύξηση του συντελεστή φορολόγησης των μερισμάτων που διανέμονται από τις επιχειρήσεις». Οι βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με την ερώτησή τους επισημαίνουν ότι “το 2013 η Κυβέρνηση της ΝΔ μείωσε τον συντελεστή φορολόγησης των μερισμάτων που διανέμονται από τις επιχειρήσεις από το 25%, στο 10%, ως μια προσπάθεια ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και έμπρακτης στήριξης στην πραγματική οικονομία.

Σήμερα η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αυξάνει τον φόρο από 10%, σε 15%, καταφέροντας μεγάλο πλήγμα στο επενδυτικό περιβάλλον”.

«Οι Κυβερνώντες στέλνουν άλλο ένα μήνυμα στο “εναπομείναν επιχειρείν” αυτής της χώρας, για τις προθέσεις τους. Φορολογούν ότι κινείται, βυθίζοντας τη χώρα σε ένα υφεσιακό αδιέξοδο, απομακρύνοντας την κάθε επένδυση και δυσχεραίνοντας αφάνταστα την καθημερινότητα όλων των Ελλήνων. Έχουν πλέον χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα», ήταν οι χαρακτηριστικές δηλώσεις του Λαρισαίου πολιτικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ