Η ΦΙΕΣΤΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΚΑΙ Η «ΕΚΡΗΞΗ» ΤΩΝ MONSTERS!

Μεθυσμένη πολιτεία χθες βράδυ η Λάρισα, με χιλιάδες οπαδούς να… χορεύουν στη φιέστα του ARENA σε ρυθμούς ΑΕΛ, την ώρα που σχολιάζονταν ποικιλοτρόπως η αντίδραση των MONSTERS που δεν δίστασαν να ανεβάσουν πανό κατά της «γιορτής», έστω και αν αυτό κατέβηκα λίγο αργότερα μετά από προτροπές φιλάθλων.

Απτόητοι και επίμονοι οι οργανωμένοι, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της φιέστας, βγήκαν με ανακοίνωση εκφράζοντας έτσι την αντίδρασή τους στις δεκάδες ανακοινώσεις, στις οποίες προχώρησε φέτος η ΠΑΕ.

Χαρακτηρίζοντας «γελοίες» τις ανακοινώσεις, περιγράφοντας ιστορία γραμμένη με αίμα «και όχι με αισθητική μπουζουκιών» και ζητώντας «να σταματήσουν να μη σέβονται την ιστορία της ΑΕΛ», Οι MONSTERS επισημαίνουν τα εξής:

monsters«Τρία χρόνια πριν επιλέξαμε την υπερήφανη στάση και αρνηθήκαμε το έκτρωμα της ΑΕΛοβέροιας με μόνη σκέψη μας να ανεβούμε στη Σούπερ Λιγκ με ψηλά το κεφάλι όπως αρμόζει στην ιστορία της ΑΕΛΑΡΑΣ μας. Σήμερα με το στόχο αυτό να επιτυγχάνεται, αντιμετωπίζουμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση: Από τη μια να πανηγυρίζουμε την άνοδο και τη δικαίωσή μας και από την άλλη να έχουμε στο τιμόνι έναν άνθρωπο που δε σταματά να μας εκπλήσσει αρνητικά. Όλη τη χρονιά κάναμε υπομονή για το καλό της Ομάδας και για την επίτευξη του στόχου της ανόδου.

Σήμερα που ο στόχος αυτός επιτεύχθηκε ένα μόνο έχουμε να πούμε: Σταματήστε να μη σέβεστε την ιστορία της ΑΕΛ, σταματήστε τις γελοίες ανακοινώσεις και τα καλά λόγια για προσκυνημένους τύπου μαρινάκη, όφη κλπ. Η ιστορία της ΑΕΛ είναι γραμμένη με αίμα και όχι με σέλφι και αισθητική μπουζουκιών στην κερκίδα. Με την ευχή πως του χρόνου όλα αυτά θα σταματήσουν και πως θα είμαστε όπως πρέπει ΚΑΘΑΡΟΙ και ΔΥΝΑΤΟΙ χωρίς δανεικούς και άρματα ερχόμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ και ΜΕΓΑΛΟΙ όπως αρμόζει στην ΑΕΛΑΡΑ. Η ΑΕΛ ήταν και είναι  ΜΟΝΗ της, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ… Οι οπαδοί της , έτσι την αγαπούν, ΚΑΘΑΡΗ και μακριά από συμβιβασμούς. Ας κατανοήσουν διοίκηση, παίκτες και τεχνική ηγεσία πως η ΑΕΛ είναι ΙΔΑΝΙΚΟ και δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει μαζί της.»

ΜΟΝSTERS-LARISSA-AMPELONAS-TIRNAVOS
KEEP THE FAITH

Θα το ξαναπούμε, έχει πολύ δρόμο ακόμη ο Κούγιας…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ