ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΣΔΕ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Τον μεγαλύτερο και ασφαλέστερο φορέα στο νομό της Λάρισας αποτελεί για μία ακόμη χρονιά ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Λαρισαίων Αγροτών σε ότι αφορά την υποβολή των δηλώσεων καλλιέργειας του ΟΣΔΕ για το 2016 η οποία λήγει στις 15 Ιουνίου.

Το 2016 είναι μία χρονιά κρίσιμη για παραγωγούς και ΟΠΕΚΕΠΕ καθώς πλέον έχουν αυξηθεί οι διασταυρωτικοί έλεγχοι την ώρα που βρίσκεται σε ισχύ το λεγόμενο «πρασίνισμα» δηλαδή η υποχρέωση του αγρότη με περισσότερα από 150 στρέμματα να έχει τρεις καλλιέργειες.

Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λαρισαίων Αγροτών κ. Χρήστος Σιερόπουλος δήλωσε: «Οι αγρότες πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο πώς αποτυπώνουν τα στοιχεία για να μην κινδυνεύσουν από τους νέους ελέγχους και να έχουν σωστές πληρωμές.

Έχοντας ως βασικό κριτήριο επιλογής την αποδεδειγμένη τεχνογνωσία αλλά και εμπειρία, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Λαρισαίων Αγροτών διασφαλίζει το σύνολο των δικαιωμάτων τους με την έγκυρη, την έγκαιρη υποβολή της δήλωσής τους και κατ’ επέκταση τις σωστές πληρωμές που τόσο έχουμε όλοι ανάγκη.

Ο Θεός συγχωρεί, ο ΟΠΕΚΕΠΕ όχι, λέμε φέτος στους αγρότες, για να δείξουμε τη σπουδαιότητα που έχει η δήλωση καλλιέργειάς τους. Γι’ αυτό πρέπει να επιλέξουν τον φερέγγυο φορέα.

Ο Συνεταιρισμός Λαρισαίων Αγροτών αποδεδειγμένα στα τρία χρόνια λειτουργίας του είναι από τους μεγαλύτερους φορείς, τρίτος στην Ελλάδα, εκτέλεσης του ΟΣΔΕ. Η δέσμευσή μας παραμένει πάντα ίδια, να είμαστε με σεβασμό απέναντι στον αγρότη και στον κτηνοτρόφο.

Πέραν από την αναγνώριση του συνεταιρισμού που λειτουργεί όλο το χρόνο ανοιχτά σε εννέα κέντρα, η επιθυμία μας αιώνια να εξυπηρετήσουμε τον παραγωγό και για το λόγο αυτό ο συνεταιρισμός έχει δημιουργήσει ήδη ομάδα βιομηχανικής ντομάτας, οσπρίων και προετοιμάζεται για ομάδα κηπευτικών – λαχανικών. Πρόκειται για ένα ακόμη σημαντικό  βήμα για την καλύτερη οργάνωση των αγροτών».

Ανοιχτά παραμένουν τα υποκαταστήματα του Α.Σ. Λαριοαίων Αγροτών ή συνεργαζόμενα γραφεία συνεταιρισμών σε:

  1. Αγιά τηλ. 24940-23202

 

2.Συκούριο τηλ. 24950-51225

 

3.Φάρσαλα τηλ. 24910-24445

 

  1. Τύρναβο τηλ. 24920-24124

 

5.Πλατύκαμπο τηλ. 2410-971909

 

6.Ελασσόνα τηλ. 24930-24102

 

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Α.Σ. ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ:

 

ΔΙΕΥΘ: ΑΓΧΙΑΛΟΥ 4 ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΤΚ 41334, ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2410-617104

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ