ΣΤ. ΤΣΙΚΡΙΤΣΗΣ: Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΦΑΞ…

Συνέχεια στην κόντρα για το αν προσκλήθηκε ή όχι ο Αγροτικός Σύλλογος Τυρνάβου από τη δημοτική αρχή στη σημερινή συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, δίνει ο πρόεδρος του συλλόγου Στέλιος Τσικριτσής ο οποίος απαντώντας στην ανακοίνωση του δήμου για αποστολή της πρόσκλησης με φαξ, υποστηρίζει ότι ο σύλλογος δεν διαθέτει φαξ

και κατά συνέπεια στον σύλλογο δεν έφτασε καμία πρόσκληση.

Μάλιστα επισημαίνει ότι ο αριθμός που επικαλείται η δημοτική αρχή ανήκει στον ΑΣΕΠΟΠ και σαν πειστήριο δείχνει σχετική φωτογραφία από την ιστοσελίδα του συνεταιρισμού.

Αναλυτικά στην επιστολή του ο Στ. Τσικριτσής αναφέρει τα εξής:

asepop“Προς ενημέρωση της δημοτικής ΑΡΧΗΣ ο Αγροτικός Σύλλογος Τυρνάβου δεν διαθέτει φαξ. Ο αριθμός αυτός που εμφανίζεται δεν ανήκει σε εμάς. Τα γραφεία του συλλόγου βρίσκονται στο κτίριο του Δημαρχείου και σε προηγούμενα καλέσματα έστελναν πρόσκληση στην οικία μου η με ειδοποιούσαν τηλεφωνικώς .

Αλλα η δημοτική ΑΡΧΗ έκανε πάλι το θαύμα της. Μας έβγαλε και φαξ για ΝΑ δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Είναι κατανοητό πλέον ότι ο δήμαρχος δεν ήθελε τις ενοχλητικές φωνές μας στην σημερινή του συνάντηση με τον Υπουργό. Εχει πρόσφατη εμπειρία άλλωστε όταν οι φωνές μας του χάλασαν την φιέστα που προσπάθησε να πραγματοποιήσει στο δημαρχείο με καλεσμένο τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ.

Εμείς θα πάμε αύριο μαζί με την ΕΟΑΣΛ και άλλες Ομοσπονδίες από πληγείσες περιοχές στον υπουργό για να απαιτήσουμε άμεσες και δίκαιες αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ στο 100% της ζημιάς”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αυριανή αντιπροσωπεία θα μετέχουν οι Στ. Τσικριτσής και Ν. Ρεβήσιος από τους Α.Σ. Τυρνάβου και Αργυροπουλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ