ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΥΣΤΗΝΕΙ Η ΔΕΥΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΛΕΡΙΩΝ

Παράπονα εκφράζουν αγρότες των Δελερίων οι οποίοι δεν μπορούν να γεμίσουν με νερό τα ψεκαστικά τους μηχανήματα από τους κρουνούς της ΔΕΥΑ Τυρνάβου εξαιτίας των εργασιών στεγανοποίησης του υδατόπυργου που κατασκευαστικά ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη και παραμένουν κάποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες για να ξεκινήσει η υδροδότηση του χωριού.

Με δεδομένα τα παράπονα των αγροτών που αγωνιούν για τις καλλιέργειές τους και θέλουν να ψεκάσουν για να αποφύγουν ασθένειες ο διευθυντής της ΔΕΥΑ Τυρνάβου Στ. Τσαγγαράκος μιλώντας στο paidis.com σημείωσε ότι σήμερα ολοκληρώνονται οι εργασίες καθαρισμού του υδατόπυργου και στη συνέχεια θα σταλεί δείγμα του νερού για ανάλυση στα εργαστήρια της ΔΕΥΑ Λάρισας ώστε να επιβεβαιωθεί η καταλληλότητά του και να δοθεί προς πόση, το αργότερο μέχρι αύριο.

Παράλληλα ο κ. Τσαγγαράκος κατανοώντας και την αγωνία των αγροτών τους καλεί τουλάχιστον για σήμερα να αναζητήσουν άλλες λύσεις για να γεμίσουν τα βυτία με νερό ζητώντας την υπομονή και την κατανόησή τους αφού στο χωριό γίνεται ένα αναγκαίο έργο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ