ΧΑΘΗΚΕ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ;

Αίσθηση προκαλεί η απουσία από τη σημερινή συνάντηση στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, για τον παγετό, εκπροσώπων των αγροτικών συλλόγων του δήμου Τυρνάβου γεγονός που όπως μαθαίνουμε ενόχλησε αρκετούς από τους αγρότες της περιοχής, που υποστηρίζουν ότι δεν είναι δυνατόν να αποκλείονται και μάλιστα από την πλευρά του δήμου εκπρόσωποι

του αγροτικού συνδικαλιστικού κινήματος της περιοχής.

Εν τω μεταξύ γύρω από την απουσία των συνδικαλιστών τις τελευταίες ημέρες έχει αναπτυχθεί μια έντονη συζήτηση, με τη διοίκηση του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου να υποστηρίζει ότι αν και άλλα συμφωνήθηκαν στο δημαρχείο στην ειδική συνεδρίαση του δ.σ., άλλα γίνονται αφού ο σύλλογος, όπως και κάποιοι άλλοι σύλλογοι, δεν δέχθηκαν καμία πρόσκληση για τη σημερινή συνάντηση.

Σε απάντηση όλων αυτών κύκλοι της δημοτικής αρχής υποστηρίζουν ότι προσκλήσεις στάλθηκαν σε όλους και κατ΄επέκταση στον αγροτικό σύλλογο Τυρνάβου.

Το σίγουρο είναι ότι για το τι ακριβώς συνέβη θα πρέπει να υπάρξουν ξεκάθαρες τοποθετήσεις, ενώ για την ουσία του θέματος πρέπει να πούμε ότι, πέραν της σημερινής συνάντησης, ο κ. Αποστόλου θα συναντηθεί αύριο και με αντιπροσωπεία της ΕΟΑΣΛ στην οποία θα μετέχουν οι πρόεδροι των Α.Σ. Τυρνάβου και Αργυροπουλίου, Στ. Τσικριτσής και Ν. Ρεβήσιος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ