ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΔΕΛΕΡΙΩΝ

Ανακοίνωση με την οποία υποστηρίζει ότι η κατάσταση στο αγροτικό οδικό δίκτυο της τοπικής κοινότητας Δελερίων είναι σε απαράδεκτη κατάσταση εξέδωσε η Δράση Πολιτών. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Το αγροτικό δίκτυο στην περιοχή των Δελερίων είναι σε κατάσταση απαράδεκτη, όπως ενημερώνουν τη «Δράση Πολιτών» παραγωγοί της περιοχής, που δυσκολεύονται να προσεγγίσουν τις αγροτικές τους εκμεταλλεύσεις, καταπονώντας τα αγροτικά τους οχήματα.

Ιδιαίτερες, μάλιστα, δυσκολίες αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι της περιοχής, καθώς τα γαλακτοφόρα οχήματα φτάνουν με δυσκολία στις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις.

Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο και οι ενδιαφερόμενοι  αγρότες δηλώνουν ήδη αγανακτισμένοι με την εγκατάλειψη που βιώνουν από τη δημοτική αρχή του κ. Σαρχώση.

Στο παρελθόν, όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, τον μήνα Μάιο γινόταν συντήρηση του δικτύου με μηχανήματα του Δήμου, ενώ τώρα η αδιαφορία ξεπερνά καθε όριο.

Τούτων δοθέντων, η «Δράση Πολιτών» καλεί τη δημοτική αρχή να αντιληφθεί τις οδυνηρές επιπτώσεις της αδιαφορίας της και, επιτέλους, να δραστηριοποιηθεί για τη βελτίωση του αγροτικού οδικού δικτύου στην περιοχή των Δελερίων. Δεν είναι επιτρεπτό οι δημότες της παραγωγικής δράσης να βιώνουν διαρκώς, με μεγάλο οικονομικό κόστος, την αβελτηρία και την απρονοησία μιας καθεύδουσας δημοτικής αρχής. Δεν φταίνε σε τίποτα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ