ΟΤΑΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗ Δ.Α. ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΤΟΣΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Ανακοίνωση των Αγροτικών Συλλόγων Τυρνάβου, Αμπελώνα, Αργυροπουλίου – Λυγαριάς και Δαμασίου

Για να μην είμαστε κουραστικοί και για να μην αναλωνόμαστε σε αυτό το θέμα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΞ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ. Συνεπώς καμία πρόσκληση δεν στάλθηκε στο ανύπαρκτο φαξ, του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου, όπως δεν υπάρχει φαξ και σε όλους τους υπόλοιπους αγροτικούς συλλόγους της επαρχίας Τυρνάβου.

Επίσης πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι ούτε ειδοποιηθήκαμε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο.

ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ στους Αγροτικούς Συλλόγους Τυρνάβου, Αμπελώνα και Δαμασίου. Τους λόγους της μη πρόσκλησης μας τους ξέρει η δημοτική αρχή Τυρνάβου και αφήνουμε τους αγρότες του Δήμου να την κρίνουν.

Οι συνδικαλιστικοί φορείς των αγροτών είναι οι αγροτικοί σύλλογοι. Γι’ αυτό και εμείς συμμετείχαμε σήμερα στην συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξη στην οποία διαφάνηκε για μια ακόμη φορά η πρόθεση της κυβέρνησης να μην αποζημιώσει τους αγρότες για τον παγετό.

Οι αγροτικοί σύλλογοι του δήμου Τυρνάβου θα διεκδικήσουν αγωνιστικά αποζημιώσεις για τον παγετό για να επιβιώσουμε εμείς και οι οικογένειές μας.

Σε αυτόν τον αγώνα όλοι θα κριθούμε και η δημοτική αρχή Τυρνάβου ας επιλέξει αν θα σταθεί στο πλευρό των αγροτών ή της κυβέρνησης, όπως κάνει μέχρι σήμερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ