ΔΗΛΩΣΕΙΣ «ΛΟΥΚΟΥΜΙ»…

Σε χαρά του… ψυχιάτρου εξελίσσονται οι δηλώσεις μελών και στελεχών της κυβέρνησης με τον εταίρο του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρο των ΑΝΕΛ Π. Καμμένο να σέρνει το χορό!

«Χτύπησε» πάλι ο υπουργός Άμυνας, από τη Σύρο αυτή τη φορά, χαρακτηρίζοντας ούτε λίγο, ούτε πολύ, «εγκληματική» και «αντισυνταγματική» την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά, αύξηση που ο ίδιος ψήφισε στη Βουλή!

«Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι μία πράξη εγκληματική, μία απόφαση αντισυνταγματική και είναι μία απόφαση για την οποία θέλω να σας πως ότι δώσαμε μεγάλη μάχη μέσα και έξω από τη Βουλή», ανέφερε ο υπουργός, για να «ρίξει» όπως το συνηθίζει άλλωστε στο τέλος και μια παραίτηση, έτσι να μας βρίσκεται!

«Δυστυχώς, στο θέμα των νησιών έφτασα μέχρι και στην παραίτηση από υπουργός, όμως δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε αυτό το στοίχημα τουλάχιστον σε αυτή τη φάση», πρόσθεσε.

Άλλη μια δήλωση «λουκούμι» για την αξιωματική αντιπολίτευση και με το ΣΥΡΙΖΑ από κοντά να μας προτρέπει με ανακοινώσεις να μετέχουμε στις απεργιακές κινητοποιήσεις για το ασφαλιστικό, όχι άδικα θυμηθήκαμε κείνο το σύνθημα των MONSTERS.

Σχιζοφρένεια τρα λα λα λα λα…

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ