ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: Ο κ. ΣΑΡΧΩΣΗΣ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Νέα επίθεση, με αφορμή αυτή τη φορά τη χθεσινή ανακοίνωση της “Συν Πολιτείας – Στροφή στον Πολίτη” για τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου, εξαπέλυσε σήμερα η παράταξη Δράση Πολιτών κατά του δημάρχου Τυρνάβου. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα παρακάτω:

“Με τη παρούσα ανακοίνωση η «Δράση Πολιτών» εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για τις άθλιες δηλώσεις και κατηγορίες που διατυπώθηκαν από τον κ. Σαρχώση εναντίον του κ. Στέλιου Τσικριτσή, προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου.

Πρόκειται για μια απαράδεκτη συμπεριφορά, που μέχρι τώρα τουλάχιστον ήταν αδιανόητη για τα ειωθότα του Δήμου Τυρνάβου.

Μέσα στην ανικανότητα και στον πανικό του, ο κ. Σαρχώσης, εμφορούμενος από κομματική μικροπρέπεια και αναίτιο μίσος, δεν κατάλαβε καν το ατόπημα στο οποίο υπέπεσε. Δεν κατάλαβε, δηλαδή, ότι, διατυπώνοντας ειρωνικά σχόλια και ύβρεις εναντίον του κ. Τσικριτσή, κατ’ ουσίαν υβρίζει και λοιδορεί το προεδρείο και τα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου, που είναι η επίσημη συνδικαλιστική έκφραση των συμμετεχόντων τοπικών παραγωγών.

Λυπόμαστε για τη συμπεριφορά και την αμετροέπεια του κ. Σαρχώση. Την στηλιτεύουμε και δηλώνουμε ότι δεν αντικατοπτρίζει τα αισθήματα που τρέφουν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για τον κ. Τσικριτσή και τον Αγροτικό Σύλλογο Τυρνάβου. Γι αυτό, εξάλλου, η «Δράση Πολιτών», μολονότι δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη για τις ανόητες συμπεριφορές κάποιων, νιώθει την υποχρέωση να ζητήσει αυτή συγγνώμην από τον κ. Τσικριτσή, τη στιγμή που οι αμαρτάνοντες ξέρουν μόνο να χαμογελούν και να το παίζουν «έξυπνοι» με ηλίθια ειρωνικά σχόλια και χαρακτηρισμούς κατά ανθρώπων που αγωνίζονται για το κοινό καλό”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ