ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΥΤΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ανακοίνωση με την οποία καλεί όλους όσοι έχουν συνδεθεί παράνομα με το δίκτυο αποχέτευσης του Τυρνάβου απευθύνει η ΔΕΥΑΤ ζητώντας τους να προσέλθουν στην επιχείρηση και να διευθετήσουν την υποχρέωση που απορρέει από αυτή τη σύνδεση. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα η επιχείρηση επέβαλε πρόστιμο σε ιδιοκτήτη οικοδομής που είχε συνδεθεί παράνομα με το δίκτυο.

Στην ανακοίνωση της ΔΕΥΑΤ αναφέρονται τα εξής:

“Ο Δήμος Τυρνάβου εφαρμόζει από 01/01/2015 και υπερασπίζει μία τιμολογιακή πολιτική για το νερό που απαντά στη δύσκολη οικονομική συγκυρία, εξασφαλίζοντας μία από τις χαμηλότερες τιμές χρέωσης νερού στη χώρα και υπερασπιζόμενος τα οικονομικά των λαϊκών οικογενειών.

Στην παραπάνω λογική επέβαλε και εφαρμόζει ενιαία τιμολογιακή πολιτική σε όλο το δήμο στη βάση της ισονομίας και της ισότητας.

Η ΔΕΥΑ Τυρνάβου στη γενικότερη προσπάθεια εξορθολογισμού όλης της λειτουργίας της επιχείρησης στους ελέγχους που διενεργεί στο δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων στην πόλη του Τυρνάβου, διαπίστωσε 150 περίπου παράνομες συνδέσεις. Αυτό δε βοηθάει στην επίτευξη των στόχων και των σκοπών της επιχείρησης.

Καλούμε τους πολίτες να σεβαστούν και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που προκύπτουν από τη σχέση του με τη ΔΕΥΑΤ. Αυτό θα συμβάλει μακροπρόθεσμα στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους συμπολίτες μας και στην καλύτερη διαχείριση των υποδομών της ΔΕΥΑΤ”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ