ΣΤΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΘΕΒ

Ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέας Νταβέλης συμμετείχε ως εκπρόσωπος του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών ύστερα από πρόσκληση του Υπουργείου Εξωτερικών, σε Διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο με θέμα:  «Συνδεσιμότητα Εμπορίου και Επενδύσεων» στις 18 και 19 Μαΐου 2016, παρουσία του Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Δημήτρη Μάρδα.

Η διάσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Οργανισμού για την Ασφάλεια και Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) και αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις που διοργάνωσε η γερμανική Προεδρία ΟΑΣΕ 2016, με στόχο τη συζήτηση πρακτικών ζητημάτων που άπτονται της συνδεσιμότητας του εμπορίου και των επενδύσεων και της άρσης των εμποδίων στις εμπορικές συναλλαγές.

Οι επιμέρους ενότητες που αναπτύχθηκαν στην Διάσκεψη κυρίως επικεντρώθηκαν σε θέματα όπως οι διάδρομοι μεταφορών, η χρηματοδότηση υποδομών, η διευκόλυνση εμπορίου και η χρηστή διακυβέρνηση, η ενεργειακή ασφάλεια, καθώς και η ψηφιακή και περιφερειακή συνδεσιμότητα.

Ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέας Νταβέλης τόνισε πως ήταν ιδιαίτερη τιμή για τον Σύνδεσμο η συμμετοχή  στην Διάσκεψη αυτή η οποία άνοιξε νέους ορίζοντες για την επιχειρηματική κοινότητα της Θεσσαλίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ