ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΕΛ, ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ

Με τη μεταγραφολογία ενόψει Super League να βρίσκεται στο φόρτε της, η ΠΑΕ ΑΕΛ διαψεύδοντας τα διάφορα σενάρια προχωρά ήδη σε ανανεώσεις συμβολαίων, ενώ ολοκληρώθηκε χθες και η λύση του συμβολαίου του Μανώλη Νικολακάκη, ο οποίος μένοντας ελεύθερος από τους «βυσσινί» αναμένεται να υπογράψει στα γειτονικά Τρίκαλα.

Έτσι η ΠΑΕ ανακοίνωσε την επιμήκυνση της συνεργασίας της με τους Δημήτρη Καπό, Γκέρντι Χοτζάλι και Γιάννη Μασούρα από 2 σε 4 χρόνια, ενώ τις επόμενες ημέρες ανάλογη κίνηση θα γίνει και για τους Γεννάδιο Ξενοδόχοβ και Ζαχαρία Καβουσάκη, ώστε επίσης τα συμβόλαιά τους από το 2018 να λήγουν το 2020. Τέλος αναμένεται η ολοκλήρωση των συζητήσεων για την ανανέωση συνεργασίας με τους Δημήτρη Κομεσίδη, Κώστα Μπανούση αλλά και του Μίλαν Μπόγιοβιτς, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν στις 30/6/2016 και είναι οι μόνοι ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαια κοντά στη λήξη.

Σύμφωνα με το μέχρι τώρα σχεδιασμό η τελευταία προπόνηση της ΑΕΛ θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα και ακολούθως οι παίκτες θα αναχωρήσουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ενώ παράλληλα αναμένονται και οι εισηγήσεις του Σάκη Τσιώλη για το ρόστερ, τις μεταγραφές και την προετοιμασία της ομάδας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ