ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Η ΑΕΛ ΣΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟ

Πόλεμος ανακοινώσεων Βαρέλα-Ζακύνθου

Με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της και στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος η ΑΕΛ ταξιδεύει στην Αθήνα όπου την Κυριακή, στην «αυλαία» της FL θα αντιμετωπίσει στο Δημοτικό Γήπεδο Αχαρνών την ομάδα του Αχαρναϊκού.

Με τους τραυματίες Κοντοχρήστο και Ουρτάδο εκτός αποστολής, ο Καρδιτσιώτης τεχνικός Σάκης Τσιώλης θα στερηθεί των υπηρεσιών και των τιμωρημένων Μπόγιοβιτς και Βέρτζου, καθώς και του Μαρουκάκη που ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ για καθαρά αγωνιστικούς λόγους εκτός αποστολής έμειναν και οι  Γεννάδιος Ξενοδόχοβ, Δημήτρης Κομεσίδης, Σεμπαστιάν Ναγιάρ και Τάσος Κρητικός.

Τη 18άδα της ΑΕΛ για το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό  (17:45) απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Καβουσάκης, Πατσιογιώργος, Σουλιώτης, Γιοβάνοβιτς, Δαμιανάκης, Μασούρας, Μονιάκης, Ρέντζας, Ζέρης, Μπανούσης, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ροβίθης, Βαρέλα, Πάτο, Χοτζάλι, Κουτσιανικούλης, Καπός

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Β. Παναγιωτόπουλος, από το Σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας. Βοηθοί του ο Αθανάσιος Κολοσιώνης επίσης από την Αιτωλοακαρνανία και ο Σπήλιος Οικονόμου από τον σύνδεσμο Αχαΐας. Τέταρτος θα είναι ο Ιωσήφ Σφακιανάκης από την Ένωση Αθηνών και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Αλέξανδρος Τικόζογλου από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας.

«ΜΕΤΩΠΟ» ΒΑΡΕΛΑ-ΖΑΚΥΝΘΟΥ

VARELAΕξάλλου “πόλεμος” δηλώσεων ξεκίνησε από χθες, μετά την επίθεση που δέχθηκε ο Νίκο Βαρέλα από την διοίκηση της Ζακύνθου, με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ να δίνει τη δική του απάντηση στα περί… τουρισμού ανεβάζοντας ένα video στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και ευχόμενος… καληνύχτα!

Στο πλευρό του παίκτη και οι “βυσσινί”, με τη διοίκηση να «ανεβάζει» προσωπική δήλωση του ποδοσφαιριστή, όπου γίνεται αναφορά σε «κοροϊδία» από την ομάδα της Ζακύνθου σχετικά με τα δεδουλευμένα του, ενώ παράλληλα δόθηκε εντολή στον Αλέξη Κούγια  να γίνει μήνυση για απάτη, την ώρα που εκφράζεται και το παράπονο από τον παίκτη πως όλα αυτά γίνονται εν γνώσει της διοργανώτριας αρχής!

Σημειώνεται πως στο θέμα θα αναφερθεί ο Ουρουγουανός άσος και σε συνέντευξη τύπου που θα παραχωρηθεί με τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΑΕΛ.

Η προσωπική δήλωση του Νίκο Βαρέλα έχει ως εξής:

“Επειδή διάβασα στον τύπο ότι έχω εισπράξει χρήματα από τη Ζάκυνθο, γι’ αυτό ορίζονται τα παιχνίδια από τη Football League, θέλω να δηλώσω ότι η ομάδα της Ζακύνθου και ο πρόεδρός της με έχουν εξαπατήσει δύο φορές μέχρι σήμερα, κάνοντας ένα τέχνασμα ότι μου στέλνουν έμβασμα και μετά το ακυρώνουν.

Έχω δώσει εντολή στον κ. Κούγια ως δικηγόρο να καταθέσει μήνυση εις βάρος του για απάτη. Λυπάμαι που η διοργανώτρια αρχή συνεργάζεται μαζί του και ορίζει τους αγώνες, ενώ γνωρίζει ότι υπάρχει απάτη εις βάρος μου.

Θα δώσω συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με τον Αχαρναϊκό και θα περιγράψω τι μου έχουν κάνει οι άνθρωποι αυτοί”

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ