ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΟ FACEBOOK ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΤΥΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗ ΤΗΣ

Στη φυλακή κινδυνεύει να βρεθεί 40χρονη, γιατί δεν άντεξε τον χωρισμό από τον εραστή της και αποφάσισε να τον εκθέσει δημοσιεύοντας βίντεο με ερωτικές τους στιγμές, μαζί με φωτογραφίες.

vinteoΣυνεργός της Κύπριας Αιμιλίας Μάρκου που ζει στο Λονδίνο είναι μία Βρετανίδα φίλη της η Σάρα Μακ Κένα η οποία βρέθηκε στο εδώλιο ως κατηγορούμενη γιατί μαζί έφτιαξαν ψεύτικους λογαριασμούς στο facebook για να ανεβάσουν το «καυτό υλικό». Φρόντισαν να αλλοιώσουν το πρόσωπο της Μάρκου αλλά όχι και αυτό του εραστή της ο οποίος είναι ηθοποιός και εμφανίζεται σε βρετανική σαπουνόπερα.

Το όνομα του εραστή δεν έγινε γνωστό για λόγους προστασίας του. Όπως διαπιστώθηκε στο δικαστήριο η Μάρκου μετά τον χωρισμό της με τον ηθοποιό συνέχισε να τον ενοχλεί και να στέλνει υβριστικά μηνύματα στον ίδιο και την νυν σύντροφο του.

Στην κατοχή της είχε βίντεο από ερωτικές τους συνευρέσεις την περίοδο που διατηρούσαν σχέση και παρά το ότι ο ηθοποιός της είχε ζητήσει να το σβήσει, η Μάρκου το δημοσιοποίησε για να τον πλήξει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το δικαστήριο την βρήκε ένοχη για δημοσιοποίηση «εκδικητικού πορνό», όπως έχει ονομαστεί η δημοσιοποίηση οπτικού υλικού (βίντεο – φωτογραφίες) για σκοπούς εκδίκησης μεταξύ πρώην εραστών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «εκδικητικό πορνό» ποινικοποιήθηκε μόλις πέρυσι στη Βρετανία, λόγω της ραγδαίας αύξησης των περιστατικών.

Η Μάρκου και η φίλη της αναμένουν τώρα την ανακοίνωση της ποινής αφού έχουν παραδεχθεί τη διάπραξη του αδικήματος και έχουν αποδεχθεί την ενοχή τους.

efencenet.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ