ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ ΑΝΑΛΓΗΤΟΣ Ο Ν. ΜΑΛΑΚΟΣ

Πιστός εκφραστής του μεταλλαγμένου μνημονιακού και ανάλγητου ΠΑΣΟΚ, ο πρώην δήμαρχος Τυρνάβου Ν. Μαλάκος, εμφανίστηκε και την Τρίτη στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Τυρνάβου, εξοργιστικά ανάλγητος και αρρωστημένα προσκολλημένος  στην αρχική του απόφαση για αυξημένη τιμή στο πόσιμο νερό,

με το δήθεν επιχείρημα της οικονομικής ισχυροποίησης της ΔΕΥΑΤ.

Μιλώντας στη συνεδρίαση του δ.σ. δήμου Τυρνάβου για το θέμα της έγκρισης της τιμολογιακής πολιτικής 2016 της ΔΕΥΑ Τυρνάβου, ο κ. Μαλάκος ξεκαθάρισε ότι θα ψηφίσει αρνητικά, στην πρόταση της δημοτικής αρχής, επειδή όπως υποστήριξε θέλει να υπερασπιστεί τη βιωσιμότητα της επιχείρησης.

Φυσικά ο πρώην δήμαρχος απέκρυψε σκόπιμα το γεγονός ότι η αλλοπρόσαλλη πολιτική που εφάρμοσε στα τιμολόγια της ΔΕΥΑΤ και η αναλγησία και έπαρση με την οποία αντιμετώπισε τους δημότες εκτόξευσαν το χρέος των καταναλωτών προς την επιχείρηση, δημιούργησαν κακό προηγούμενο στις σχέσεις επιχείρησης και καταναλωτών, ενώ και τα έργα της αποχέτευσης και βιολογικού καθαρισμού στον Αμπελώνα ίσως θα χρειαστούν ακόμη και Εισαγγελέα για να δώσει απαντήσεις και να ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για σκάνδαλο ή για ανικανότητα για να φτάσουμε στο σημερινό τέλμα που οδήγησε στην κατασκευή λεωφόρου για ποντίκια και πάσης φύσης τρωκτικά κάτω από την επιφάνεια του εδάφους του Αμπελώνα..

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ