Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Η δεύτερη έκθεση μοντελισμού που διοργανώθηκε στην Καρδίτσα  πέρασε στην ιστορία. Ένα εγχείρημα που ξεκίνησε δειλά πριν από δυο χρόνια με την πρώτη έκθεση και πλέον καθιερώθηκε σαν μια από τις σημαντικότερες μοντελιστές εκδηλώσεις στην Ελλάδα ξεπερνώντας σε συμμέτοχες και επισκεψιμότητα κάθε προσδοκία .
Για τρεις μέρες η κάρδια του μοντελισμού χτυπούσε στην Καρδίτσα. Σχεδόν 200 συμμετέχοντες με 901 μοντέλα, από τα οποία 104 μοντέλα στην κατηγορία Junior. Πάνω από 1500 επισκέπτες από την πόλη της Καρδίτσας και όλη την Ελλάδα βρεθήκαν στους φιλόξενους χώρους του Thessalikon Grand τις δυο μέρες της έκθεσης και περιηγηθήκαν ανάμεσα στα μοντέλα και επισκέφτηκαν και τα εμπορικά περιπτερά.

Οι παράλληλες εκδηλώσεις όπως το Make ‘n Take και  το τουρνουά Wargaming τράβηξαν το ενδιαφέρον ειδικά των μικρών μας φίλων που ειδικά στο Make ‘n Take κατασκεύασαν με την βοήθεια των εθελοντών πάνω από 100 μοντέλα.

H οργανωτική επιτροπή  ευχαριστεί θερμά όλους τους εθελοντές που έτρεξαν για την διοργάνωση της έκθεσης, τους επαγγελματίες του χώρου που στήριξαν και αγκάλιασαν το νέο αυτό θεσμό, τους συμμετέχοντες που ταξίδεψαν από όλη Ελλάδα γα να μας τιμήσουν με τις δημιουργίες τους και φυσικά όλους τους επισκέπτες που δημιούργησαν το αδιαχώρητο για δυο μέρες στους χώρους της έκθεσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ