ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Το Σάββατο 28-05-16  πραγματοποιήθηκε περιοδεία του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας Νίκου Παπαδόπουλου στο Δήμο Φαρσάλων και συγκεκριμένα στα χωριά Ρευματιά, Μεγάλο Ευύδριο και Ανωχώρι. Ο βουλευτής επισκέφθηκε τις πληγείσες από την θεομηνία των προηγούμενων ημερών περιοχές όπου διαπίστωσε τις καταστροφικές της συνέπειες

σε αρκετές καλλιέργειες αλλά και σε σπίτια και καταστήματα.

Επίσης ο κ. Παπαδόπουλος διαπίστωσε ιδίοις όμμασι ότι από την έντονη βροχόπτωση έχουν προκληθεί ζημιές σε καλλιέργειες οι οποίες είναι στην περίοδο της συγκομιδής σε σιτηρά, βαμβάκι και δενδροκαλλιέργειες. Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Μ.Ευύδριο με παραγωγούς ο βουλευτής, καθότι αγρότης και ο ίδιος,  αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες του επαγγέλματος, γνωρίζει ότι η πολιτεία οφείλει να διασφαλίζει και να προστατεύει με κάθε δυνατό τρόπο, είτε μέσω αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ είτε με οποιαδήποτε διαθέσιμη πηγή το αγροτικό εισόδημα.

Τέλος ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε ότι η κυβέρνηση αυτή στηρίζει τον μικρό και μεσαίο αγρότη δίνοντας τα απαραίτητα εργαλεία και ενδυναμώνοντας έτσι την κοινωνική συνοχή στην ύπαιθρο.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ