ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΜΕ ΚΥΠΕΛΛΟ 77CM!!

Με νέα ανακοίνωση εμμένει η ΠΑΕ ΑΕΛ στη στάση της όσον αφορά στην… “αυτοβράβευσή” της κατά την πρόσφατη φιέστα ανόδου, παρά τα αρνητικά σχόλια και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν τόσο στα ΜΜΕ όσο κυρίως ανάμεσα στις τάξεις των φιλάθλων της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ έχει ως εξής:

«Σήμερα ο κ. Σπύρος Καλογιάννης απέστειλε στην ΠΑΕ ΑΕΛ φωτογραφίες με τα δύο κύπελλα, για να διαλέξει η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ ποιο από τα δύο προτιμά να της απονεμηθεί, για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Football League.

Μαζί με τις φωτογραφίες γνωστοποιήθηκε και το ύψος των δύο κυπέλλων (1ο 77εκ. – 10kg χρυσό/ασημί, 2o 65εκ. – 4kg χρυσό/ασημί). Συγχρόνως εστάλησαν και φωτογραφίες με μετάλλια, τα οποία θα απονεμηθούν σε παίκτες και προπονητές. Ο κ. Καλογιάννης γνωστοποίησε επίσης ότι θα απονεμηθούν τιμητικές πλακέτες στον κ. Αλέξη Κούγια και στον κ. Σάκη Τσιώλη για τα όσα προσέφεραν ώστε να αναδειχθεί η ΑΕΛ Πρωταθλήτρια της Football League.

Όπως είναι φυσιολογικό η ΠΑΕ ΑΕΛ, από τα δύο κύπελλα που εστάλησαν να διαλέξει, διάλεξε το μεγαλύτερο που έχει 77εκ. ύψος και 10 κιλά βάρος. Ως διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ αναρτούμε στο site μας τα δύο κύπελλα και τα μετάλλια. Τα ερωτηματικά που ανακύπτουν, που είναι μια έμμεση απάντηση σε όσους έσπευσαν είτε κακοπροαίρετα είτε καλοπροαίρετα να κάνουν σκληρή κριτική για την μεγάλη γιορτή για την επάνοδο της ΑΕΛ στη Super League, είναι τα εξής:

α) Πότε θα απονείμει ο κ. Καλογιάννης τα κύπελλα αυτά και τις πλακέτες;
β) Υπάρχει ποδοσφαιρικός αγώνας τους επόμενους τουλάχιστον δύο μήνες που να συγκεντρωθούν οι οπαδοί της ΑΕΛ ώστε να γιορτάσουν;
γ) Ποιοι από τους ποδοσφαιριστές, που είναι στο ρόστερ της ΠΑΕ ΑΕΛ και αγωνίστηκαν για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, θα είναι και τότε στο ρόστερ;
δ) Ποιοι από τους προπονητές θα είναι και τότε προπονητές της ομάδας μας;

Αυτά τα εύλογα ερωτήματα είχε η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ, όταν αποφάσισε να γίνει αυτή η πολύ όμορφη γιορτή στον χρόνο που επέλεξε να γίνει, με τη συμμετοχή όλου του κοινωνικού ιστού της πόλης και του Νομού (αυτοδιοίκηση, πανεπιστημιακή κοινότητα κ.α.) αλλά κυρίως με τη συμμετοχή χιλιάδων παιδιών, των γονέων τους, των παππούδων τους αλλά και όσων αγαπούν την ΑΕΛ σε όλο τον κόσμο».

Σ.Σ. Δεν θα έρθουμε σε αντιπαράθεση με την ΠΑΕ ΑΕΛ, με κίνδυνο να πισωγυρίσουμε σε μια αστοχία που την εξέθεσε στα μάτια των οπαδών της, ωστόσο αν δε λαθεύουμε την προηγούμενη φορά και ενόψει φιέστας δεν υπήρξε ανάλογη κίνηση από την ΕΠΟ και τη διοργανώτρια αρχή που να γνωστοποιήθηκε, παράλληλα με την επιλογή κυπέλλου.

Και για να το… ελαφρύνουμε, όσο για το κύπελλο που επιλέχθηκε, δυστυχώς υπολείπεται κατά 23 εκατοστών εκείνου της ανακοίνωσης, που περιέγραφε «κούπα» 1 μέτρου!!!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ