«ΔΙΑΖΥΓΙΟ»-ΒΟΜΒΑ ΣΑΚΗ ΤΣΙΩΛΗ-ΑΕΛ!!

Δεν στέγνωσε καλά-καλά το μελάνι από τις πρόσφατες ανακοινώσεις της ΠΑΕ που μιλούσαν για τον καλύτερο τεχνικό της Ελλάδας και διακαή πόθο του Κούγια, όσον αφορά στη συνεργασία μαζί του και… συνεργασία τέλος!

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία ανάμεσα στις τάξεις των φιλάθλων αλλά και την ποδοσφαιρική Λάρισα, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για διαφωνία Τσιώλη-Κούγια τόσο στο σχεδιασμό της ομάδας, όσο και στην επάνδρωση του τεχνικού τιμ, κάτι που επιβεβαιώνεται από την κοινή δήλωση των δύο ανδρών που αναρτήθηκε το απόγευμα στην επίσημη σελίδα των «βυσσινί».

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Πριν από λίγη ώρα με κοινή απόφαση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ και του προπονητού κ. Σάκη Τσιώλη αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας της ΠΑΕ ΑΕΛ με τον μέχρι τώρα προπονητή της.
Μεταξύ των δύο υπεγράφη κοινή δήλωση ότι ο λόγος της λύσεως της συνεργασίας είναι ότι υπήρξε διαφωνία τόσο στο σχεδιασμό της ομάδος όσο και στην επάνδρωση του προπονητικού τιμ.
Το Δ.Σ της ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο κ. Αλέξης Κούγιας ευχαριστούμε τον κ. Σάκη Τσιώλη για τα όσα προσέφερε μέχρι τώρα στην προσπάθεια της ομάδας μας για την επάνοδό της στη Super League και του ευχόμαστε την καλύτερη επιτυχία στην προπονητική του καριέρα αλλά και στην προσωπική και οικογενειακή του ζωή”.

Μετά την απρόσμενη εξέλιξη «φουντώνουν» ήδη τα σενάρια για απόπειρα παρέμβασης στο σχεδιασμό του Σάκη Τσιώλη, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που συνδέουν την αποχώρηση του Καρδιτσιώτη τεχνικού με την πρόσφατη επίσκεψη Δώνη στη Λάρισα!!!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

loading...