ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα που διοργάνωσε  η ΔΕΥΑ Τεμπών σε συνεργασία με την ΔΕΥΑ Λάρισας φιλοξενώντας κυπριακή αντιπροσωπεία της ΔΕΥΑ Λεμεσού.

LEMESOS5 LEMESOS2 LEMESOS3Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στην Μανιάρειο σχολή Αμπελακίων.

Στην διάρκεια της συνάντησης δόθηκε η ευκαιρία ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που αφορούν τη διαχείριση του νερού, της ανάπτυξης των δικτύων ύδρευσης  άρδευσης    και αποχέτευσης, της αξιοποίησης των σύγχρονων τεχνολογιών για την βελτίωση της ποιότητας του πόσιμου νερού καθώς και την συνεργασία μεταξύ των τριών ΔΕΥΑΤ.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο αντιδήμαρχος κ.Κώστας Τσεργάς ,στην συνέχεια ακολούθησε ομιλία του  Δημάρχου Τεμπών κ.Κώστα Κολλάτου , χαιρετισμός απο τον Δήμαρχο Λεμεσού κ.Ανδρέα Χρίστου,  του Έπαρχου Λεμεσού κ.Κυριάκου Τσολάκη  , του διευθυντή ΔΕΥΑ Λεμεσού κ.Θεόδωρου Μεταξά  καθως και του διευθυντη ΔΕΥΑ Λάρισας κ.Απόστολο Μπαλογιάννη  .

Την Κυπριακή αντιπροσωπεία, συνόδευαν ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Λάρισας, Δημοτικός Σύμβουλος Λαρισαίων κ. Θεοδ. Καφφές και τα στελέχη της ΔΕΥΑΛ κ. κ. Απ. Μπαλογιάννης, Γενικός Δ/ντης, Αν. Ζαχίδου, Δ/ντρια Τεχνικών Υπηρεσιών, Ζ. Γκουβατζή Δ/ντρια Οικονομικών Υπηρεσιών και Δημ. Σαββοργιννάκης, Δ/ντης Διαχείρισης Δικτύων.

Πριν την έναρξη της ημερίδας ο Δήμαρχος Λεμεσού κ.Ανδρέας Χρίστου καθως και ο Έπαρχος κ.Κυριάκος Τσολάκης ξεναγήθηκαν απο τον Δήμαρχο Τεμπών κ.Κολλάτο στην πανέμορφη κοιλάδα των Τεμπών ,στο προσκύνημα της Αγίας Παρασκευής αλλα και στα ιστορικά Αμπελάκια και στο οίκημα Γεώργιου Μαύρου (Σβάρτς )

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ