ΗΠΑ: ΚΑΤΑΖΗΤΕIΤΑΙ 24ΧΡΟΝΗ ΔΑΣΚAΛΑ ΠΟΥ EΜΕΙΝΕ EΓΚΥΟΣ ΑΠO 13ΧΡΟΝΟ ΜΑΘΗΤH

Σάλος έχει προκληθεί στις ΗΠΑ μετά την αποκάλυψη ότι οι Αρχές αναζητούν μια 24χρονη δασκάλα που διατηρούσε για μήνες σχέση με ανήλικο μαθητή, από τον οποίο έμεινε και έγκυος.

Σύμφωνα με τον Independent, η Alexandria Vera, καθηγήτρια σε γυμνάσιο του Τέξας, διατηρούσε σχέση με 13χρονο από τον Σεπτέμβριο του 2015 έως τα τέλη Ιανουαρίου του 2016 και μάλιστα οι δυο τους είχαν σεξουαλική επαφή σε καθημερινή βάση.

Η Vera αναγκάστηκε να παραδεχθεί το ατόπημά της στη διευθύντρια του σχολείου και η τελευταία με τη σειρά της ειδοποίησε την αστυνομία.

teacher

Alexandria Vera / Facebook

Η καθηγήτρια Αγγλικών, η οποία έμεινε έγκυος και τελικά έκανε έκτρωση, είπε στους αστυνομικούς ότι η οικογένεια του παιδιού «ήταν ενήμερη για τη σχέση, οι γονείς του την είχαν αποδεχθεί και μάλιστα συχνά πυκνά εμφανιζόταν σε οικογενειακά τραπέζια ως φιλενάδα του». Συμπλήρωσε, δε, ότι ενθουσιάστηκαν με την εγκυμοσύνη…

Όταν, όμως, η αστυνομία επισκέφθηκε το σπίτι της με ένταλμα για να τη συλλάβει, η Vera είχε εξαφανιστεί. Σύμφωνα με τα αμερικανικά Μέσα και τον Independent, οι εισαγγελείς θα την κατηγορήσουν για συνεχή σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού. Αν συλληφθεί, δικαστεί και κριθεί ένοχη, κινδυνεύει – στην καλύτερη περίπτωση – με φυλάκιση 25 ετών.

cnn.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ