Ο ΤΣΙΩΛΗΣ, Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΚΑΙ Η… ΧΥΜΕΝΗ ΚΑΡΔΑΡΑ!

Αμφιλεγόμενη προσωπικότητα ούτως ή άλλως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, η έλευση του οποίου προκάλεσε από την αρχή ποικίλα σχόλια, ενώ παρά την επίτευξη της ανόδου και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δίχασε και εξακολουθεί να διχάζει σημαντική μερίδα φιλάθλων της ομάδας.

Στον όποιο προβληματισμό κοινό σημείο αναφοράς και θετικών σχολίων μετά την απομάκρυνση Ντόστανιτς, η οποία επίσης συζητήθηκε, ήταν η επιλογή του Σάκη Τσιώλη στο τιμόνι των «βυσσινί».

Η είδηση-βόμβα περί διαζυγίου, έστω και «βελούδινου όπως άφησε η κοινή δήλωση των δύο ανδρών να εννοηθεί, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, με το μεγαλομέτοχο, από ένα σημείο και μετά και προφανώς λόγω αυτών ακριβώς των αντιδράσεων, μάλλον να χάνει την ψυχραιμία του.

Αλλιώς δεν εξηγείτε πως ενώ στην απογευματινή δήλωση των δυο τους περιγράφουν την “ασυμφωνία χαρακτήρων” και λύνουν τη συνεργασία με τις συνηθισμένες… ευχές, η συνέχεια δεν είναι ανάλογη, αφού λίγες ώρες αργότερα ο Κούγιας επανέρχεται με προσωπική δήλωση αυτή τη φορά, «φωτογραφίζοντας» ουσιαστικά ως υπαίτιο του διαζυγίου τον Τσιώλη, με το τελεσίγραφο να τοποθετηθεί σχετικά να… εκπνέει την Κυριακή και τον ίδιο να ανακοινώνει συνέντευξη τύπου για τη Δευτέρα!

Περιγράφοντας μια “σχέση ζωής” 3 περίπου μήνες πριν, αλλά και μιλώντας για το ασυμβίβαστο του χαρακτήρα του Τσιώλη, ο Κούγιας δημιούργησε την εντύπωση πως θα’ χαμε να κάνουμε τουλάχιστο με περίπτωση εφάμιλλη του… Φέργκιουσον!

Τρεις μόλις μήνες αργότερα η ΑΕΛ βρίσκεται για δεύτερη φορά χωρίς προπονητή, με τους ψιθύρους περί παρεμβάσεων να φουντώνουν, την ώρα που εύλογο όσο και αναπάντητο παραμένει το ερώτημα τι πιο φυσιολογικό για έναν προπονητή παρά να επιλέγει τους συνεργάτες του, παίρνοντας την ευθύνη ή και το ρίσκο αν θέλετε της επιλογής του.

Μαγαζί του είναι θα πείτε, μα έλα που και στα μαγαζιά ο καθένας έχει το ρόλο που του προσδίδουν οι γνώσεις, η εμπειρία και η διαδρομή του!

Για σκεφτείτε, να διάβαζε ο Τσιώλης ποινικό δίκαιο από χόμπι και να έδινε κατεύθυνση στον Κούγια για την υπερασπιστική γραμμή στην υπόθεση τάδε!

Όπως και να’ χει το διαζύγιο είναι γεγονός και κρίμα το τρέξιμο τόσων ανθρώπων για την επίτευξη του στόχου, την ώρα που δυστυχώς για μια ακόμη φορά αντί να πανηγυρίζουμε σχεδιάζοντας την επόμενη μέρα, τρέχουμε να μαζέψουμε τα όσα προέκυψαν από τη… χυμένη καρδάρα!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ