ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ

Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση για τον σωφρονισμό και την επανένταξη συνδιοργανώνουν ο  Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας και ο Σύλλογος για τον σωφρονισμό και την επανένταξη «ΔΙΕΞΟΔΟΣ». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεγάρου Δικηγόρων Λάρισας

(Δευκαλίωνος 18 & Πατρόκλου γωνία) την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016 και ώρα 20:00 με θέμα «Παρεμβάσεις για την ένταξη των κρατουμένων μέσα και έξω από τα Καταστήματα Κράτησης». Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι η Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ξένη Δημητρίου-Βασιλοπούλου και ο  Δικηγόρος, διδάκτωρ νομικής-εγκληματολόγος και πρώην Γ.Γ. Αντιεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Μαρίνος Σκανδάμης.

Στην εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο  Γ.Γ. Αντιεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Ευτύχης Φυτράκης και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Δημήτριος Κατσαρός. Την εκδήλωση και τη συζήτηση που θα επακολουθήσει θα συντονίσει ο Γιώργος Τράντας, δημοσιογράφος και Πρόεδρος του Συλλόγου για το σωφρονισμό  και την επανένταξη «ΔΙΕΞΟΔΟΣ».

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ