ΜΕ ΕΛΕΝΑ ΠΑΝΑΡΙΤΗ Η ΓΙΟΡΤΗ ΚΕΡΑΣΙΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ!

Υψηλές παρουσίες καταγράφονται στα εγκαίνια της 37ης Γιορτής Κερασιού που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο στο Μεταξοχώρι Αγιάς.

AGIA1Έτσι στο πλαίσιο των εκδηλώσεων και με αφορμή την παρουσίαση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος “Focus”,  δυναμικό παρών στο Πολιτιστικό Κέντρο «Χρυσαλλίδα» έδωσαν με εισηγήσεις τους τόσο η… παρ’ ολίγον εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο Έλενα Παναρίτη, με την τοποθέτησή της να ανακοινώνεται και στη συνέχεια να ανακαλείται, όσο και ο Παναγιώτης Καρκατσούλης, καθηγητής της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και εμπνευστής των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ).

Και οι δύο αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην περιοχή, με την Οικονομολόγο και Κοινωνική Επιχειρηματία Έλενα Παναρίτη να σχολιάζεται ακόμη ως «επιλογή Βαρουφάκη» που δίχασε τους ΣΥΡΙΖΑίους, ενώ ο κ. Καρκατσούλης έγινε ευρύτερα γνωστός από τη βράβευσή του το 2012 ως «ο καλύτερος δημόσιος υπάλληλος στον κόσμο», καθώς τέθηκε και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Ποταμιού στις εκλογές.

Είπαμε υψηλές παρουσίες στην επαρχία Αγιάς και με δεδομένη την απουσία του δημάρχου Αντώνη Γκουντάρα στη Σάμο για το συνέδριο της ΚΕΔΕ οι αντιδήμαρχοι στο πόδι του τρέχουν και δε φτάνουν προκειμένου να βγάλουν ασπροπρόσωπο το δήμο αλλά και να αναδείξουν θέματα και ομορφιές της περιοχής.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ