ΕΝΤΟΝΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΣΙΩΛΗ

Την ώρα που ο θόρυβος μετά το «διαζύγιο» Τσιώλη-ΑΕΛ δεν λέει να κοπάσει και ο Καρδιτσιώτης τεχνικός, που παρεμπιπτόντως βραβεύεται από το Ναυπακτιακό και το δήμο της πόλης για την προσφορά του στην ομάδα, τηρεί διακριτική στάση στο θέμα της αποχώρησής του, το παρασκήνιο σε τοπικό επίπεδο φουντώνει αντί να υποχωρεί!

Στην αντίπερα όχθη, στη σιωπή Τσιώλη απαντά με συνεχείς δηλώσεις ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, που αφού «φωτογράφισε» τον κόουτς ως υπαίτιο της ρήξης, «ψάχνεται» πλέον για προπονητή στο εξωτερικό, καθώς «δεν υπάρχει Έλληνας προπονητής για το μέγεθος της ΑΕΛ».

Σύμφωνα πάντως με εγκυρότατες πληροφορίες της σελίδας έγιναν απόπειρες από ανθρώπους που κινούνται στο άμεσο περιβάλλον της ΠΑΕ για επαναπροσέγγιση των δύο ανδρών, οι οποίες δείχνουν να πέφτουν στο κενό, τόσο λόγω του «αδιαπραγμάτευτου» χαρακτήρα του Τσιώλη, όσο και λόγω της μετέπειτα στάσης και συμπεριφοράς Κούγια.

Από την άλλη, «χορεύει» ήδη το όνομα του Σίλβα Κλέιτον σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, με τον έγχρωμο επιτελικό να αποτελεί από καιρό… πόθο του Κούγια, ενώ δείχνουν να επιβεβαιώνονται και οι αναφορές της σελίδας σε «σενάρια» περί Δώνη, που κυκλοφόρησαν έντονα στη Λάρισα.

Το σίγουρο πάντως είναι, πέρα από το απαγορευτικό κασέ του, η επιθυμία του να δοκιμάσει στο αγαπημένο του αγγλικό πρωτάθλημα αλλά και τα «χρυσά» συμβόλαια που τον περιμένουν στα Εμιράτα, κάτι που απομακρύνει εντελώς την όποια θετική έκβαση ή απόπειρα προσέγγισης από την ΑΕΛ.

Σε ένα ήδη θολό τοπίο και με το χρόνο να πιέζει η ΠΑΕ ΑΕΛ καλείται να πάρει άμεσα αποφάσεις, ενώ ειλικρινά δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν η αυριανή συνέντευξη τύπου του μεγαλομετόχου της ομάδας λύσει απορίες και ζητήματα ή προσθέσει κι άλλα, ρίχνοντας «νερό στο μύλο» μιας ούτως ή άλλως στείρας και κυρίως μονόπλευρης (!) αντιπαράθεσης.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ