ΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΤ ΓΙΑ ΤΟ 80% ΑΠΌ ΤΟ 2012 – 2014

Επικαλούμενος την απόφαση της επιτροπής του άρθρου 152 με την οποία δικαιώνεται ο δήμος Τυρνάβου για την μη επιβολή του τέλους 80% στα τιμολόγια της ΔΕΥΑΤ, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι η απόφαση ξεκαθαρίζει ότι κακώς εισπράχθηκε το τέλος 80% μετά το 2011, ο επικεφαλής της Δράσης Πολιτών Στ. Ροντούλης,

επαναφέρει με δηλώσεις του στο paidis.com αυτά που υποστήριξε και στην τελευταία συνεδρίαση του δ.σ. δήμου Τυρνάβου για επιστροφή των χρημάτων που κατέβαλαν οι καταναλωτές για το τέλος 80% από το 2012 έως και το 2014.

Σύμφωνα με τον κ. Ροντούλη η απόφαση της επιτροπής που θεωρεί ότι κακώς εισπράχθηκε το συγκεκριμένο τέλος για την τριετία 2012 – 2014 ανοίγει το δρόμο από τη μία στε ΔΕΥΑΤ για να επιστρέψει τα χρήματα που κακώς εισέπραξε στους καταναλωτές και από την άλλη και στους καταναλωτές να τα διεκδικήσουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ανάλογη πρόταση για επιστροφή των χρημάτων του τέλους κατέθεσε και η Λαϊκή Συσπείρωση, με τη δημοτική αρχή να μην κάνει κάποιο σχόλιο επ’ αυτού.

Πάντως η συγκεκριμένη εξέλιξη δικαιώνει και ως προς αυτό το σκέλος την επιτροπή αγώνα των κατοίκων του δήμου για φθηνό νερό που υποστήριζε ότι παράνομα εισπράττεται το 80% από την τότε διοίκηση της επιχείρησης με πρόεδρο τον τότε δήμαρχο Ν. Μαλάκο, ο οποίος δυστυχώς ακόμη και σήμερα επιμένει στην επιβολή του 80% σε όλο το δήμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ