Ο ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΥΡΙΤΣΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Δύο ξεχωριστούς καλλιτέχνες και από τους πλέον αυθεντικούς εκφραστές της δημοτικής μας παράδοσης, τον Αντώνη Κυρίτση στο τραγούδι και τον Νίκο Φιλιππίδη στο κλαρίνο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν την Πέμπτη, 16 Ιουνίου και ώρα 21:00 στο Ανοικτό Θέατρο Τυρνάβου σε εκδήλωση που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος της πόλης.

Πρόκειται για μία μουσικοχορευτική παράσταση αφιερωμένη στην πλούσια πολιτιστική παράδοση της Ηπείρου. Το πρόγραμμα αποτελείται από δύο μέρη: Στο πρώτο μέρος τα χορευτικά του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρνάβου θα παρουσιάσουν αντιπροσωπευτικούς χορούς από διάφορες περιοχές της Ηπείρου ενώ με τη βοήθεια του αφηγητή Γιώργου Σαράτση θα προβληθούν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε περιοχής. Στο δεύτερο μέρος η ορχήστρα θα συνεχίσει με ελεύθερο πρόγραμμα στο οποίο το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει ενεργά.

Αναφορικά με την ορχήστρα, θα μετέχουν επίσης οι Γιάννης Λίτσιος (τραγούδι), Κώστας Φιλιππίδης (λαούτο, τραγούδι), Θανάσης Ρούμπος (βιολί) και Αντώνης Παπαδόπουλος (κρουστά). Αφηγητής: Γιώργος Σαράτσης. Τιμές εισιτηρίων: € 8 (προπώληση) και € 10 (ταμείο θεάτρου). Εισιτήρια προπωλούνται στο Café bar «ΚΑΦΕΤΙ» (κεντρική πλατεία Τυρνάβου) και στο κατάστημα οΝειΡΟδώΡΑ (Τύρναβος). Για πληροφορίες / εισιτήρια οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 6934634268.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ