ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΤΗΝ ΑΕΛ Ο ΝΑΒΑΡΟ

Ο 27χρονος Ισπανός Χοακίν Τσίμο Ναβάρο αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ ενόψει της νέας σεζόν, με την επίσημη ανακοίνωση του παίκτη να γίνεται τόσο από το ραδιόφωνο όσο και από την επίσημη ιστοσελίδα των «βυσσινί», ενώ το όνομά του ανακοίνωσε και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Αλέξης Κούγιας,

στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου με θέμα το «διαζύγιο» με το Σάκη Τσιώλη.

Με τη διοίκηση της ΑΕΛ να ευχαριστεί και τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας και νυν μάνατζερ του παίκτη Βέλα Τζούνιορ για την επίτευξη της σχετικής συμφωνίας η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση για δύο χρόνια του Χοακίν (Τσίμο) Ναβάρο. Ο Ναβάρο είναι Ισπανός, 27 ετών και μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί στην Ισπανική Βαλένθια για 5 χρόνια, στην Ισπανική Έλτσε για 1 χρόνο, στον Αστέρα Τρίπολης για 3 χρόνια, στην Καλλονή για 1 χρόνο, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρώτο μισό αυτής στον Λεβαδειακό και στο δεύτερο μισό στα Τρίκαλα.O Τσίμο Ναβάρο αγωνίζεται στη θέση του περιφερειακού κυνηγού και στις Ισπανικές ομάδες που αγωνίστηκε έχει παίξει και ως δεξί μπακ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει τον μάνατζερ του παίκτη και παλαιό παίκτη της ΑΕΛ Βέλα Τζούνιορ, ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα στο να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή».

WHO IS WHO

Ο Χοακίν Τσίμο Ναβάρο Αρμέρο γεννήθηκε στη Βαλένθια στις 12 Σεπτεμβρίου 1988 και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Βαλένθια, αλλά δεν έπαιξε ποτέ στην πρώτη ομάδα, ενώ μια χρονιά αγωνίστηκε δανεικός στην Έλτσε.

Το καλοκαίρι του 2011 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης,  συμμετείχε με τους Αρκάδες στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ έπαιξε και στα προκριματικά του Europa League, πετυχαίνοντας και γκολ απέναντι στην Ιντερ Μπακού.

Το 2014 έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα, μετά από 70 συμμετοχές και 10 γκολ και συνέχισε την καριέρα του στην Καλλονή παίζοντας σε 23 παιχνίδια. Το περασμένο καλοκαίρι συμφώνησε με τον Λεβαδειακό, αλλά δεν του δόθηκαν οι ευκαιρίες να παίξει όσο θα ήθελε, έχοντας 11 συμμετοχές. Τελευταία ποδοσφαιρική του «στέγη» ήταν τα Τρίκαλα, όπου και βρέθηκε αντιμέτωπος με την ΑΕΛ.

ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑΖΙΜ Η ΑΕΛ;

Εν τω μεταξύ ένα βήμα πριν την απόκτηση του αμυντικού χαφ Ντ. Ναζίμ φαίνεται πως είναι η ΑΕΛ, με το Νιγηριανό να έχει μια «γεμάτη» χρονιά με τη φανέλα της Ζακύνθου, ενώ τον παίκτη «φωτογράφισε» στη σημερινή συνέντευξη τύπου και ο Αλέξης Κούγιας, περιγράφοντας ποδοσφαιριστή «που προλάβαμε πριν υπογράψει στην Κέρκυρα»!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ