ΓΚΟΛ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΥΡΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΠΑΣΙΑ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ!

Περίσσεψαν ανθρωπιά και αλληλεγγύη το απόγευμα της Δευτέρας στο Στάδιο Αλκαζάρ, με τους παλαίμαχους της ΑΕΛ και του Άρη Θεσσαλονίκης να δίνουν ένα διαφορετικό αγώνα για την ενίσχυση των οικογενειών της Μυρτώς και της Ασπασίας, που δίνουν τη δική τους μάχη σε κέντρο αποκατάστασης, μετά την απάνθρωπη κακοποίησή τους.

Με τα μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου ν. Λάρισας στο πλευρό τους και εκατοντάδες φιλάθλους να στηρίζουν την προσπάθεια, οι παλαίμαχοι έστειλαν μήνυμα ελπίδας προς όλους, ενώ στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκε  εκ μέρους των παλαίμαχων της ΑΕΛ, για την πρόκριση της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016, καθώς και την πρόκριση της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Άμστερνταμ η κόρη του πρώην άσσου της ΑΕΛ Γιάννη Αλεξούλη, Λίλη Αλεξούλη, όπως και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Χάλκης, Μιλτιάδης Κόκκαλης για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

veteranoi4Σημειώνεται ότι στο στάδιο Αλκαζάρ βρέθηκαν και εθελοντές του σωματείου Save Μ.ΟΡ.Α.Σ για ενημέρωση σχετικά με τη δωρεά μυελού των οστών, αλλά και την επιτόπια καταγραφή υποψηφίων δοτών.

Για την ιστορία το παιχνίδι έληξε ισόπαλο, με σκορ 2-2.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ