ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΔΗΓΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ…

Μια σοβαρή καταγγελία έφτασε στη σελίδα από επαγγελματία οδηγό ο οποίος εδώ και 4 μήνες επιδιώκει να θεωρήσει το δίπλωμα οδήγησης που κατέχει αλλά δυστυχώς προσκρούει στην “αθάνατη” ελληνική γραφειοκρατία.

“Δεν ξέρω τι να κάνω. Κινδυνεύω να μείνω οριστικά εκτός επαγγέλματος επειδή κανένας δεν θέλει για οδηγό κάποιον που δεν έχει θεωρημένο δίπλωμα”, σημειώνει χαρακτηριστικά υπογραμμίζοντας ότι για αυτή την εξέλιξη δεν ευθύνεται ο ίδιος αλλά η πολιτεία που από τον Μάρτιο δεν μπορεί να συγκροτήσει την απαραίτητη δευτεροβάθμια επιτροπή εξαιτίας της άρνησης από την πλευρά των γιατρών να συμμετάσχουν σε αυτές επειδή κανείς δεν φροντίζει να τους πληρώσει.

Μάλιστα όπως υποστηρίζει μέχρι πρότινος στην επιτροπή συμμετείχαν ιδιώτες γιατροί οι οποίοι λόγω μη καταβολής δεδουλευμένων δεν μετέχουν ενώ η προσπάθεια για στελέχωση των επιτροπών από γιατρούς του δημοσίου ακόμη δεν έχει ευοδωθεί.

Δεν μπορεί κάποια λύση θα πρέπει να υπάρξει για να μην προστεθούν και άλλοι άνεργοι στην ήδη τεράστια λίστα του 1,5 εκατ. ανέργων της χώρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ