Α. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ ΣΕ 1’ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΩΞΕΙ!

Χαρούμενος για τη συμφωνία με την ΑΕΛ, αποφασισμένος για πολλή δουλειά και λίγα λόγια, πλέκοντας το εγκώμιο του προκατόχου του και αποφασισμένος να δώσει τις απαντήσεις του εντός γηπέδου στους οργανωμένους, «ελπίζοντας να αλλάξει έτσι και το περιεχόμενο των ανακοινώσεών τους»,

εμφανίστηκε την Τετάρτη στην παρουσίασή του από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια ο νέος προπονητής των «βυσσινί» Άγγελος Αναστασιάδης.

Πλαισιωμένος από τους συνεργάτες του κκ Λεωνίδα Δημητρακόπουλο και Αποστόλη Τερζή, ο κ. Αναστασιάδης δέχτηκε βροχή ερωτήσεων αφού λίγο νωρίτερα φρόντισε να ξεκαθαρίσει «πως δεν έχει χρόνο για δηλώσεις και ανακοινώσεις», καθώς εκείνο που προέχει είναι ο προγραμματισμός για την προετοιμασία, τα φιλικά και το ρόστερ της ομάδας προκειμένου «να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι στις 21 Αυγούστου».

OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Θα κάνουμε τα πάντα ώστε το γήπεδο-στολίδι της ΑΕΛ να είναι γεμάτο», τόνισε ο νέος τεχνικός, υπογραμμίζοντας πως σκοπεύει να δουλέψει με 25 περίπου ποδοσφαιριστές, ενώ πρώτα θα εξετάσει το υπάρχον δυναμικό, με δεδομένη και την αποχώρηση 3-4 παικτών, ενώ για κάποιους άλλους οι αποφάσεις θα παρθούν κατά τη διάρκεια της προετοιμασία.

Αρνούμενος να σχολιάσει τις αντιδράσεις των οργανωμένων ο κ. Αναστασιάδης ξεκαθάρισε πως «εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι η ομάδα, καθώς ο καθένας μπορεί να κάνει τις δικές του σκέψεις», ενώ έσπευσε να προσθέσει πως ανάλογες καταστάσεις βίωσε και στον Ηρακλή, «όπου ενώ μας έπαιρναν μέχρι και τις μπάλες εν ώρα προπόνησης, εμείς βγήκαμε στο ΟΥΕΦΑ»!

Κλείνοντας ο κ. Αναστασιάδης τόνισε πως «η συμφωνία με τον Κούγια έκλεισε μέσα σε 1’ λεπτό και αυτός τελικά είναι ο μόνος που μπορεί να τον διώξει», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί με κολακευτικά σχόλια στο προκάτοχό του Σάκη Τσιώλη, περιγράφοντας ένα καλό φίλο και προπονητή τον οποίο και ευχαρίστησε για την άνοδο, η οποία και τελικά τον έφερε στη Λάρισα.
«Έχουμε δύσκολο δρόμο, ωστόσο μιλάμε για μια ανταγωνιστική ομάδα που με τη βοήθεια του κόσμου δεν θα περιορισθεί στο στόχο της παραμονής», ήταν η επωδός Αναστασιάδη.

Νωρίτερα παρουσιάζοντας το νέο προπονητή ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Α. Κούγιας περιέγραψε τον Αναστασιάδη ως «το καλύτερο προπονητή που αντικειμενικά είχε τη δυνατότητα να έχει ποτέ», ενώ αναφέρθηκε στην προπονητική του πορεία και τις ευρωπαϊκές προσλαμβάνουσες που έχει υπογραμμίζοντας με νόημα πως «η απρόβλεπτη παρουσία Αναστασιάδη έρχεται να επιβεβαιώσει πως η ΑΕΛ ήρθε για να ανεβάσει το επίπεδο της Super League».

Κλείνοντας ο κ. Κούγιας τόνισε πως θέμα Σαλπιγγίδη δεν υπάρχει, αναφέρθηκε στις καλές σχέσεις με τον Κ. Πηλαδάκη, ενώ δήλωσε με νόημα πως «ο Πλεξίδας μαζί του θα βρει το μπελά του»!

Τέλος δεν δίστασε να γνωστοποιήσει στους δημοσιογράφους τα ονόματα και των υπολοίπων προπονητών που εξετάστηκαν, με πρώτο πάντα αυτό του Άγγελου Αναστασιάδη, ενώ στη λίστα ήταν ακόμη οι Γιάννης Αναστασίου, Μαρίνος Ουζουνίδης και Τιμούρ Κετσπάγια.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ

Σήμερα εξάλλου ανακοινώθηκαν και οι προπονητές των υποδομών της ΑΕΛ, με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει τα εξής:

«1. Υπεύθυνος προπονητής σχεδιασμού υποδομών ΑΕΛ αναλαμβάνει ο κ. Σάκης Αναστασιάδης. Ο κ. Αναστασιάδης είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA PRO. O κ. Αναστασιάδης θα είναι και ο προπονητής της ομάδας Κ20.

  1. Προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας Κ17 αναλαμβάνει ο πρώην βοηθός προπονητή των κκ. Ντόστανιτς και Τσιώλη, παλαιός ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Ζήσης Ζιάγκας ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A”.
  2. Προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας Κ15 αναλαμβάνει ο κ. Γιάννης Βασιλείου ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A”.
  3. Προπονητής τερματοφυλάκων των ομάδων Κ20, Κ17 και Κ15 αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα προπονητής τερματοφυλάκων της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Βαγγέλης Τσότσας.

Παραμένουν κενές οι θέσεις του γυμναστού των ομάδων υποδομής όπου η ΠΑΕ ΑΕΛ επιθυμεί να αναλάβει ο μέχρι σήμερα γυμναστής της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Κώστας Μαντζιώκας.

Διοικητικοί υπεύθυνοι όλων των ομάδων υποδομής της ΠΑΕ ΑΕΛ αναλαμβάνουν: Ο βοηθός του κ. Θωμά Κυπαρίσση στη θέση του τεχνικού διευθυντή κ. Απόστολος Λιβανός και ο ως σήμερα υπεύθυνος της ομάδας νέων της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Οδυσσέας Κλάρας.

Όλοι οι προπονητές και οι διοικητικοί υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΑΕΛ θα είναι σε καθημερινή επαφή με τις ακαδημίες της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ και τους προπονητές της με τους οποίους θα υπάρχει συνεχής συνεργασία».

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ