ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ομάδες Σχεδιασμού και Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων για τα Νοσοκομεία της Λάρισας συνέστησε με αποφάσεις του ο κοινός διοικητής κ. Παναγιώτης Νάνος. Σκοπός είναι να μελετηθούν οι ανάγκες κάθε νοσοκομείου ξεχωριστά, να προβούν στον απαραίτητο σχεδιασμό και την ωρίμανση των έργων,

προκειμένου αυτά να ενταχθούν στη νέα προγραμματική περίοδο ΕΣΠΑ 2014-2020.

Έτσι, πέραν των προτάσεων που ήδη κατατέθηκαν για τον Βιοϊατρικό εξοπλισμό των Νοσοκομείων της Λάρισας προς ένταξη στο πρόγραμμα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο νέος στόχος είναι να ωριμάσουν και άλλα έργα που μπορούν να ενταχθούν σε ευρωπαϊκά και άλλα προγράμματα, που θα προκηρύξουν τα υπουργεία σε εθνικό επίπεδο, όπως είναι λ.χ. η ενεργειακή αναβάθμιση.

Βασικός στόχος των ομάδων είναι με την έγκριση ένταξης των έργων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας να κινηθούν ταχύτατα οι διαδικασίες προκήρυξης των έργων και να υπάρχει ετοιμότητα για την υλοποίηση και να μην υπάρξουν καθυστερήσεις.

Η ομάδα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου αποτελείται από τους: Παναγιώτη Νάνο , Διοικητή του Π.Γ.Ν.Λ. –Γ.Ν.Λ. , Συντονιστής,  Ιωάννη Φεζουλίδη, Δ/ντή Ιατρικής Υπηρεσίας, Λάζαρο Σακκά   ,Πρόεδρο Επιστημονικού Συμβουλίου, Μάτσεϊ Μπέλλο, προϊστάμενο ΒΙΤ και Παρασκευή Νταφούλη, ΠΕ Διοικητικού -Οικονομικού

Η αντίστοιχη ομάδα για το «Κουτλιμπάνειο – Τριανταφύλειο» Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, αποτελείται από τους:  Παναγιώτη Νάνο , Διοικητή του Π.Γ.Ν.Λ. –Γ.Ν.Λ. , Συντονιστής, Απόστολο Κομνό , Δ/ντής Ιατρικής Υπηρεσίας,  Βασίλη Σταμουλόπουλο  , Δ/ντή Δ/κής Υπηρεσίας, Χαρίλαο Αποστολίδη , Υποδιευθυντή Τεχνικής Υπηρεσίας και Αικατερίνη Φιλίππου ,Προϊσταμένη Οικονομικών Υπηρεσιών.

Η ομάδα του ΓΝΛ συνεδρίασε σήμερα Τετάρτη και αύριο συνεδριάζει η ομάδα του ΠΓΝΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ