ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΕΤΟ

Στους πανελλήνιους σκοπευτικούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 4-5 Ιουνίου στην έδρα του Σκοπευτικού Ομίλου  ( Ωρίων ) στον Πυργετό  παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος και ο Περιφερειακός σύμβουλος κ.Νίκος Λιούπας. Αθλητές από όλη την Ελλάδα επιδόθηκαν στο σπορ της σκοποβολής.

skop3Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τεμπών ανέφερε:

Οι αγώνες που γίνονται σήμερα εδώ είναι Πανελλήνιας εμβέλειας ,είναι να γίνει θεσμός , ένας θεσμός των όποιον θα μπορέσουμε να αναδείξουμε τις ομορφιές του τόπου μας .

Στόχος μας την επόμενη χρονιά και στους επόμενους αγώνες είναι να υπάρχει προσβασιμότητα στο σκοπευτήριο και αυτό θα γίνει με την ασφαλτόστρωση του συγκεκριμένου χωματόδρομου και  με συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του κ.Περιφερειάρχη .

Στην δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε
skop2
ο εθελοντισμός ,η συμμετοχή ,και η συνεργασία  είναι ότι καλύτερο ,τα εύσημα ανήκουν σε άτομα που αγαπάνε τον τόπο τους όπως ο συντοπίτης μας ο κ. Βασίλης Σούκος που  μέσα από ιδιωτική πρωτοβουλία  δημιούργησε αυτό το πανέμορφο μέρος .

Σαν δημοτική αρχή θα είμαστε δίπλα και θα στηρίζουμε αυτές τις προσπάθειες που σκοπό έχουν να αναδείξουν την περιοχή μας  τον τόπο μας , τον θρησκευτικό τουρισμό μας  και να προσελκύσουν ξένους επισκέπτες .

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ