ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗΣ

Με αφορμή τη λήξη της σχολικής χρονιάς, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με το Κέντρο Στήριξης Ρομά και Ευπαθών Ομάδων Νέας Σμύρνης της ΔΗ.Κ.Ε.Λ, διοργανώνουν την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 και ώρα 12:00–14:00μ.μ, στο 33o Δημοτικό Σχολείο Λάρισας σε συνεργασία με το 11ο Δημοτικό σχολείο Λάρισας, 

τελικό αγώνα μπάσκετ των μαθητών του 11ου  και 33ου Δημοτικών Σχολείων με στόχο την κοινωνική ενσωμάτωση, την ομαλή συνύπαρξη των παιδιών, την προώθηση του ομαδικού πνεύματος και της συνεργατικότητας μεταξύ τους.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρόνιας τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να προπονούνται, υπό την υποστήριξη και καθοδήγηση του κ. Παπαγιάννη Αθανάσιου, γυμναστή του Κέντρου Στήριξης Ρομά και Ευπαθών Ομάδων Νέας Σμύρνης της ΔΗ.Κ.Ε.Λ.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ε.Β.Υ.Σ) του ΤΕΒΑ, Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Λάρισας – παράλληλες συνοδευτικές δράσεις, καθώς και στην υιοθέτηση της ευρύτερης κουλτούρας του προγράμματος «η Πόλη που Μαθαίνει».

Για περαιτέρω ενημέρωση αναφορικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Σταθμού του Δήμου Λαρισαίων: 2410-680243, 2410-680220, fax: 2410-680244 ή μέσω, e-mail: symvouleutikosstathos@larissa-dimos.gr

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ