ΤΟ ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΟ ΚΑΙ Ο… ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ!

Δεν μάσησε τα λόγια του, όπως αναμενόταν άλλωστε, ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ Άγγελος Αναστασιάδης απαντώντας με ειλικρίνεια στο αν θα ερχόταν με την ομάδα στη Football League, για να αποκριθεί με ένα αφοπλιστικό «δεν ξέρω», που μάλλον παρέπεμπε σε «όχι», την ώρα που ήταν κάθετος για την αξία του Έλληνα ποδοσφαιριστή.

«Το έχω πει πολλές φορές. Πιστεύω στον Έλληνα ποδοσφαιριστή. Δυστυχώς δεν ισχύει το ίδιο και για τους προπονητές. Εγώ δεν είμαι πολύ καλός προπονητής. Αν πω ότι είμαι θα πρέπει να σταματήσω. Βελτιώνομαι κάθε μέρα. Οι ποδοσφαιριστές όμως είναι καλοί. Όμως δεν τους εμπιστευόμαστε.

Τα δικά μας παιδιά τα… «σκοτώνουμε». Μακάρι να έχουμε μία αμιγώς ελληνική ομάδα με δύο τρεις καλούς ξένους να συμπληρώνουν. Αυτή είναι η σκέψη η δική μου. Απλά υπάρχει μεγαλύτερο περιθώριο να συμβεί, εκμεταλλευόμενοι τον «κάμπο» που είναι «χρυσωρυχείο» ποδοσφαιριστών. Οι παίκτες θέλουν να έρθουν να λειτουργήσουν μαζί μας. Αυτό το σκεπτικό έχει και ο πρόεδρος, σε αντίθεση με άλλα κλαμπ που έχουν αντίθετη άποψη», τόνισε ο Αναστασιάδης, κερδίζοντας πόντους!!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ