Ο ΑΛ. ΚΟΥΓΙΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ!

Το… παράδειγμα του Άγγελου Αναστασιάδη φαίνεται να «ζήλεψε» ο κατά τα άλλα λαλίστατος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, καθώς με σημερινή προσωπική του δήλωση ανακοινώνει πως σταματά να κάνει δηλώσεις!

Αναλυτικά η προσωπική δήλωση Κούγια αναφέρει:

“Τις τελευταίες μέρες και αμέσως μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, την οποία πανηγυρίσαμε με τους 15.000 οπαδούς μας, έχω γίνει σοφότερος και σαν άνθρωπος και σαν εγγυητής του μέλλοντος της ΑΕΛ.
Έχω γίνει σοφότερος για το πως αντιμετωπίζουν την ΑΕΛ κάποιοι από τους οπαδούς μας, έχω γίνει σοφότερος για το πως αντιμετωπίζουν την ΑΕΛ κάποιοι από τους παλαιμάχους μας, έχω γίνει σοφότερος για το πως αντιμετωπίζουν την ΑΕΛ κάποιοι από το περιβάλλον των προηγουμένων ιδιοκτητών κι έχω να δηλώσω για πρώτη και τελευταία φορά το εξής:

Αγαπώ όλους τους οπαδούς μας ακόμη κι όταν δηλώνουν κάτι άσχημο για μένα, αγαπώ όλους τους παλαιμάχους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ και αν ακόμη συνεχίσουν να με θέλουν, θα παίζω ποδόσφαιρο μαζί τους κι όσο για κάποιους από το περιβάλλον των παλιών ιδιοκτητών, το μόνο που έχω να πω είναι ότι έκανα πολύ μεγάλο λάθος που ασχολήθηκα μαζί τους, έστω και χωρίς ονοματεπώνυμα. Άλλωστε, τους έχουν μάθει από την καλή και από την ανάποδη οι παλιοί ιδιοκτήτες.

Από δω και πέρα παιδιά, όπως είπε και ο Άγγελος Αναστασιάδης, δήλωση θα κάνω όταν θα πρέπει να κάνω τη φορολογική μου δήλωση. Ο λίγος χρόνος που μου απομένει από τις οικογενειακές και επαγγελματικές μου υποχρεώσεις είναι αφιερωμένος όλος στην ΑΕΛ και είμαι βέβαιος ότι μαζί με τον κ. Αναστασιάδη, μαζί με τον Θωμά τον Κυπαρίσση, μαζί με τους παίκτες που θα παραμείνουν, μαζί με τους παίκτες που θα έρθουν και μαζί με τις ακαδημίες μας και τους προπονητές τους, αλλά κυρίως τους οπαδούς μας, θα ξανακάνουμε την ΑΕΛ μεγάλη.

Δυστυχώς για κάποιους από εσάς αυτοί που με εμπιστεύτηκαν και διέθεσαν το κύρος τους, αλλά και όλο τους το είναι για να με βοηθήσουν, μέχρι σήμερα έχουν απολαύσει μαζί με την συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών μας μόνο επιτυχίες και χαρές”.

Σ.Σ  Η προσωπική και ως συνήθως αιχμηρή δήλωση Κούγια δημοσιεύεται με πάσα… επιφύλαξη και μέχρι νεωτέρας….

Ε.Π.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com