Λ. ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΜΙΑ ΤΡΟΙΚΑΣ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ!

Εξαπολύοντας δριμεία επίθεση στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ζητώντας «σύντομα εκλογές», αλλά και κάνοντας λόγο για μια ΝΔ που «οργώνοντας τη χώρα», με επικεφαλής το νέο της πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη, αφήνει πίσω της ένα κύκλο εσωστρέφειας, ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης παραχώρησε την Πέμπτη

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAσχετική συνέντευξη τύπου στη Λάρισα, μετέχοντας αργότερα και στη διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο ΟΥΗΛ.

Πλαισιωμένος από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Χρ. Καπετάνο και τους τοπικούς βουλευτές κκ. Κέλλα και Χαρακόπουλο ο γραμματέας της ΝΔ περιέγραψε μια κυβέρνηση «επικίνδυνη και αδίστακτη που πρέπει να φύγει», ενώ επικαλούμενος τις δημοσκοπήσεις έκανε λόγο για άνοδο της ΝΔ «που νοικοκυρεύει το σπίτι της, απευθυνόμενη και πάλι στην κοινωνία με πολιτικά επιχειρήματα και δίνοντας τη μάχη για μια νίκη της λογικής και της αξιοπρέπειας».

«Δεν θα πληρώνουμε για πολύ ακόμη τα… δίδακτρα μιας τρόικας διχασμού που μας κυβερνά με επικεφαλής τον Τσίπρα, καθώς ο βαθμός ωριμότητας του ελληνικού λαού και οι αλλαγές που επέφερε στο κόμμα η εκλογή Μητσοτάκη μας κάνουν αισιόδοξους για τη συνέχεια», κατέληξε ο κ. Αυγενάκης, ο οποίος απέφυγε τεχνηέντως να σχολιάσει επί της ουσίας ερώτημα που αφορούσε στα εσωκομματικά και σε τοπικό επίπεδο υπογραμμίζοντας με νόημα πως «ασχολούμαστε με τα όργανα του κόμματος που λειτουργούν συντεταγμένα, αν και είμαστε σε επαφή με στελέχη που έχουν τέτοιες πρωτοβουλίες».

Κλείνοντας ο γραμματέας της ΝΔ ξεκαθάρισε πως «η ΝΔ δεν μάχεται για την εξουσία αλλά για το καλό της χώρας», ωστόσο όπως είπε «όλοι δουλεύουμε για την αυτοδυναμία, χωρίς να διακρίνονται σημάδια κόπωσης», ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το ενδεχόμενο συνεργασιών ο κ. Αυγενάκης τόνισε πως «όλα θα εξετασθούν όταν έρθει η ώρα».

Το γραμματέα της ΝΔ καλωσόρισε ο νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χρ. Καπετάνος κάνοντας λόγο για «εκλογική ετοιμότητα και σε τοπικό επίπεδο», ενώ σε σύντομη τοποθέτησή τους οι κκ. Κέλλας και Χαρακόπουλος αναφέρθηκαν στη χρησιμότητα των Νομαρχιακών Συνελεύσεων καθώς και την αλλαγή του εκλογικού νόμου, την οποία περιέγραψαν ως” τελευταίο καταφύγιο μιας κυβέρνησης με ιδεοληψίες που πρέπει να φύγει».

Στο πλαίσιο της διευρυμένης συνέλευσης που ακολούθησε στην κατάμεστη αίθουσα του θεάτρου ΟΥΗΛ ο κ. Αυγενάκης τιμήθηκε με πλακέτα από τη ΝΟΔΕ Λάρισας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ