ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ

Στην άμεση πρόσληψη έξι πτυχιούχων νοσηλευτών από το Τμήμα Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Θεσσαλίας, προέβη το Νοσοκομείο WhittingtonHealth του Λονδίνου.

Συγκεκριμένα μετά την επικοινωνία των υπευθύνων του αναφερομένου Νοσοκομείου, τόσο με τη Διοίκηση του Ιδρύματος όσο και με το Εκπαιδευτικό Προσωπικό του Τμήματος Νοσηλευτικής, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο ΤΕΙ Θεσσαλίας στις 6& 7 Ιουνίου με σκοπό την πρόσληψη νοσηλευτών.

Οι ενδιαφερόμενοι Νοσηλευτές/τριες συναντήθηκαν με τα στελέχη του Βρετανικού νοσοκομείου που αποτελούνταν από τους:

Alison Kett (Head of Nursing),

Sarah Oliphant (Recruitment Manager),]

Christine Lawlor (Lead District Nurse),

Judy Fynaut, (Matron),

MariaLygoura (Marton – Lead Nurse).

Οι πτυχιούχοι Νοσηλευτές ενημερώθηκαν για τις συνθήκες εργασίας στο Νοσοκομείο, έδωσαν συνέντευξη και έκαναν ένα τεστ που αφορούσε τη χορήγηση φαρμάκων από τους νοσηλευτές.

Το Νοσοκομείο WhittingtonHealthανήκει στο εθνικό σύστημα υγείας της Βρετανίας, βρίσκεται στο βόρειο – κεντρικό Λονδίνο, μια περιοχή όπου διαμένουν πολλοί έλληνες.

Με τη λήξη των συνεντεύξεων η AlisonKett καιη MariaLygouraενημέρωσαν και ευχαρίστησαν προσωπικά τον Πρόεδρο του ΤΕΙ Θεσσαλίας κ. Παναγιώτη Γούλα για τη συνεργασία και υποσχέθηκαν ότι προς τα τέλη του Νοεμβρίου θα επισκεφθούν και πάλι το ΤΕΙ για την πρόσληψη νέων πτυχιούχων νοσηλευτών από το Τμήμα Νοσηλευτικής του Ιδρύματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ