«ΥΠΟΠΤΗ» ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΕ ΠΥΛΩΤΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΕΞΕΤΑΖΕΙ Η ΠΥΛ (ΦΩΤΟ)

Μια περίεργη αν όχι «ύποπτη» υπόθεση πυρκαγιάς που ξέσπασε νωρίς σήμερα το πρωί σε πυλωτή πολυκατοικίας σε κεντρική οδό της Λάρισας, εξετάζει σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες του paidis. com το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣύμφωνα με το ρεπορτάζ η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 7 το πρωί στην πυλωτή της πολυκατοικίας, όταν δίκυκλη μοτοσυκλέτα και φουσκωτό σκάφος τυλίχτηκαν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στις φλόγες, με αποτέλεσμα η μηχανή μεγάλου κυβισμού να καταστραφεί ολοκληρωτικά και το φουσκωτό να υποστεί σημαντικές ζημιές.

Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της ΠΥΛ, που επιχείρησε με δύο οχήματα και δύναμη 6 ανδρών, η φωτιά δεν επεκτάθηκε στους γύρω κοινόχρηστους χώρους και κυρίως δεν κινδύνευσαν άνθρωποι και διαμερίσματα, ενώ το έργο της κατάσβεσης ολοκληρώθηκε σε 40 λεπτά περίπου.

Με τους περίοικους να «ψιθυρίζουν» για περίεργη πυρκαγιά που ξεκίνησε πιθανότατα από τη μοτοσυκλέτα που βρισκόταν σταθμευμένη στην πυλωτή, την προανάκριση διενεργεί η ΠΥΛ, η οποία και προχωρά στο διορισμό πραγματογνώμονα προκειμένου να καταλήξει στη σχετική έκθεση για τα αίτια της φωτιάς και να αποδοθούν τυχόν ευθύνες.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ