ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ-ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ

Ανακοίνωση της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών για τα αποτελέσματα στο σύλλογο Κ. Κούμας

Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών στο ΣΕΠΕ Λάρισας “Κων/νος Κούμας” χαιρετίζουν τους συναδέλφους που επέλεξαν και τίμησαν με την ψήφο τους, την «Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών», το ταξικό  ψηφοδέλτιο  της  ρήξης  και  της  ανατροπής,  στις  εκλογές της 9ης  Ιουνίου για  την  ανάδειξη  του   νέου  Δ.Σ.  του  Συλλόγου.

Η  επανεκλογή μας  στο νέο Δ.Σ. καθώς  και η αύξηση  σε ψήφους , αποδεικνύει τη σταθερή εκτίμηση και τη μεγαλύτερη  απήχηση  των  θέσεών μας στους συναδέλφους μας.

Για να υπερασπιστούμε τις ζωές μας και τις ζωές των παιδιών μας,  η μόνη διέξοδος και ελπίδα βρίσκεται στον οργανωμένο αγώνα, στη λαϊκή ενότητα, στη συμμαχία μας με τους γονείς, τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς, τους εργαζόμενους, στην ανυποχώρητη πάλη. Δεν υπάρχει άλλη λύση.

Για  το  σχολείο και τον εκπαιδευτικό των  σύγχρονων  λαϊκών μορφωτικών αναγκών  κόντρα στο «νέο  σχολείο»  της  αγοράς-ζούγκλας, της Ε.Ε.  και των  επιχειρηματικών  ομίλων.

Έχουμε όμως δρόμο ακόμη μέχρι να απεγκλωβιστούν ακόμη περισσότεροι συνάδελφοι από τα δήθεν «ακομμάτιστα» και «ανεξάρτητα» ψηφοδέλτια αλλά και από τις δυνάμεις του παλιού και νέου  κυβερνητικού συνδικαλισμού.

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ-ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ.

Εμείς θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Το δρόμο της ταξικής πάλης, που τον εγγυάται η «Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών», και τον καθοδηγούν οι σύγχρονες λαϊκές ανάγκες. Χωρίς αυταπάτες για τις «λύσεις » που μας πλασάρουν οι δήμιοι των δικαιωμάτων του λαού μας, προκειμένου να μας αποκοιμίσουν. Κόντρα στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ  και άλλων «πρόθυμων» κολαούζων, που ολοφάνερα πια βάζουν πλάτη «όλοι μαζί» για να μας πάρουν και τα ελάχιστα που μας απέμειναν.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com