ΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΥΑΛΙΑ ΣΕ ΜΕΛΗ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ο Σύλλογος Οπτικών Οπτομετρών Ελλάδος, συνεχίζει το κοινωνικό έργο που ξεκίνησε, στην προσπάθειά του να συμμεριστεί την κοινωνική ανάγκη που έχει προκύψει λόγω κρίσης. Η δράση προσφοράς που ξεκίνησε στον Δήμο Πετρούπολης και συνεχίστηκε στους Δήμους Νέας Ιωνίας και Πεντέλης με την παροχή δωρεάν ελέγχου διαθλαστικών σφαλμάτων και γυαλιών οράσεως 

στους οικονομικά ευπαθείς δημότες και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, θα λάβει ξανά χώρα την ερχόμενη εβδομάδα στον Δήμο Λάρισας.

Συγκεκριμένα, μετά από συνεννόηση με το δήμο Λαρισαίων και την αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 και ώρες 09:30 – 14:00 ο ΣΟΟΕ θα βρίσκεται στον χώρο του Δημοτικού Πολυϊατρείου, στην οδό 23ης Οκτωβρίου και Ηρώων Πολυτεχνείου.
Κατά την διάρκεια της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί μέτρηση στους κοινωνικά ευπαθείς (λίστα που θα μας έχει δώσει ο δήμος) και όπου είναι απαραίτητο θα προχωρήσουμε στην δωρεάν κατασκευή γυαλιών.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας και όλους τους συναδέλφους που θα προσφέρουν αφιλοκερδώς τις πολύτιμες υπηρεσίες τους και προσκαλούμε όλους να συνδράμουν με ό,τι μέσο διαθέτουν, στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει, ώστε να βοηθηθούν όσο το δυνατό περισσότεροι συνάνθρωποι μας που βρίσκονται σε δυσχερή θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ