ΜΑΣΤΟΡΟΔΗΜΟΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ!

Τη… δόξα της ανδρικής ομάδας φαίνεται πως ζήλεψαν οι διοικούντες τη γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ, αφού κυριολεκτικά σαν βόμβα έπεσε η είδηση της αποχώρησης από το σωματείο του αρχιτέκτονα της ανόδου Αχιλλέα Μαστοροδήμου!

AEL1Ο έμπειρος τεχνικός, που έστησε το γυναικείο ποδοσφαιρικό τμήμα κυριολεκτικά από το μηδέν, πανηγυρίζοντας ισάριθμες ανόδους μέσα σε 2 χρόνια, με κορυφαία τη φετινή πορεία που οδήγησε τα κορίτσια στα «σαλόνια» της Α’ Εθνικής, σε μια αποχώρηση-γρίφο ευχαρίστησε τους συντελεστές της επιτυχίας ευχόμενος ό,τι καλύτερο για τη νέα χρονιά.

Με τα στόματα ερμητικά κλειστά, οι φήμες για παρεμβάσεις στον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου φουντώνουν, με τον κόουτς να εμφανίζεται «χολωμένος» από τον τρόπο που αντιμετωπίσθηκε και τελικά να αποχωρεί θεωρώντας πως υποτιμήθηκε ο ρόλος του στην ομάδα.

Την ίδια ώρα με ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΑΕΛ κάνει λόγο για αποχώρηση του κόουτς, εκφράζοντας παράλληλα την έκπληξή της για τα δημοσιεύματα «και τις ανακρίβειες σχετικά με τους λόγους αποχώρησης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Το Σωματείο της Α.Ε.Λ. ανακοινώνει την απόφαση του προπονητή της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, κ. Αχιλλέα Μαστοροδήμου να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας. Το Σωματείο μας τον ευχαριστεί για την πολύ σημαντική προσφορά του στην ομάδα και τη συμβολή του στις δύο συνεχείς ανόδους . Του εύχεται παράλληλα καλή επιτυχία στη νέα ομάδα που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του.

Δεν μπορούμε όμως παρά να σημειώσουμε την έκπληξη μας σχετικά με την ανακοίνωση του γεγονότος μέσω του τοπικού ηλεκτρονικού τύπου και τη λύπη μας για τις ανακρίβειες σχετικά με τους λόγους αποχώρησης.

Η γυναικεία ομάδα θα επικεντρωθεί στην αναζήτηση νέου τεχνικού και στο συνολικό σχεδιασμό, ώστε η νέα σεζόν να βρει την Α.Ε.Λ. έτοιμη να ανταποκριθεί στη μεγάλη πρόκληση της Α’ Εθνικής».

Σ.Σ Με τους… κακούς δημοσιογράφους, που απλώς έκαναν τη δουλειά τους στο πλαίσιο της ενημέρωσης των φιλάθλων που κυριολεκτικά «έπεσαν από τα σύννεφα» με την εξέλιξη, επιμένουν να τα βάζουν οι διοικούντες , την ώρα που εκτός της πρόκλησης της ανόδου καλούνται να διαχειριστούν και το ευαίσθητο και κομβικό ζήτημα της ανεύρεσης νέου προπονητή.

Και όλα αυτά όταν  ο προηγούμενος ως τζέντλεμαν, δεν καταφέρθηκε εναντίον του συλλόγου, χωρίς ωστόσο να διαψεύσει και τα γραφόμενα, έτσι για να συνεννοούμαστε…

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ