ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα σε συνεργασία με το Δήμο Τυρνάβου διοργανώνουν εκδήλωση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 με γενικό θέμα:

«Σύγχρονες αντιλήψεις για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης».

Κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κόσμου από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση της. Η εκδήλωση απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα σοβαρό θέμα υγείας όπως η οστεοπόρωση και περιλαμβάνει δύο κύρια μέρη σύμφωνα με το παρακάτω επιμέρους πρόγραμμα:

  • Δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας σε κάθε ενδιαφερόμενο κατόπιν ραντεβού. Οι μετρήσεις θα γίνουν στην αίθουσα του Εμμανουήλειου Πνευματικού Κέντρου Τυρνάβου την Τετάρτη 22/06/2016, ώρες 11:00 έως 16:00.
  • Ενημερωτική ομιλία και παροχή οδηγιών από εξειδικευμένους επιστήμονες στην αίθουσα του Εμμανουήλειου Πνευματικού Κέντρου Τυρνάβου την Τετάρτη 22/06/2016, και ώρα 18:30.

Η μέτρηση θα γίνεται σε άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να απευθύνονται για κλείσιμο ραντεβού στo τηλέφωνο: 24920 24355.

Η είσοδος για τις ομιλίες είναι ελεύθερη για όλους.

Η πρόσκληση στην εκδήλωση αφορά άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα θέμα υγείας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις. Η ενημέρωση αποτελεί την αρχή της πρόληψης και της σωστής αποκατάστασης.

loading...