ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΒΟΛΕΫ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Τουρνουά Μίνι Βόλευ των Δημοτικών Σχολείων του 3ου Δημοτικού Διαμερίσματος του Δήμου Λαρισαίων που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Σουφλαρίων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
ΜΙΝΙ ΒΟΛΛΕΥ2Το τουρνουά διοργανώθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος ¨ΠΑΙΖΩ ΒΟΛΕΥ¨ της Ελληνικής Ομοσπονδίας  Πετοσφαίρισης, αλλά και της λήξης του προγράμματος των ακαδημιών  του Αθλητικού Ομίλου Σουφλαρίων στο κλειστό Γυμναστήριο του 14ου Γυμνασίου Λάρισας.

Συμμετείχαν πάρα πολλά κορίτσια Γ΄ έως και ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού, σε ομάδες των τεσσάρων αθλητριών έπαιξαν και χάρηκαν το βόλεϊ.

“Είμαστε ικανοποιημένοι από την συμμετοχή των κοριτσιών, και οφείλουμε να τα ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους  Διευθυντές των σχολείων που επισκέφθηκαν οι υπεύθυνοι  του προγράμματος για την συνεργασία , τους  γονείς που στήριξαν τα παιδιά για να συμμετέχουν, τους προπονητές Γιώργο Κουκούλη και Βάσω Πλιάκα που υλοποίησαν την δράση «ΠΑΙΖΩ ΒΟΛΛΕΥ» της  Ε.Ο.ΠΕ. με επισκέψεις σε δημοτικά σχολεία περιοχής και τη παρουσίαση και επίδειξη βασικών τεχνικών  του αθλήματος αλλά και προσφορά δωρεάν προπονήσεων για ένα μήνα.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς των παιδιών που εμπιστεύτηκαν τις ακαδημίες του Συλλόγου κατά την περίοδο 2015-16 για την εκμάθηση  του αθλήματος του βόλλεϋ  στα παιδιά τους και υποσχόμαστε ότι θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να προσφέρουμε το καλύτερο στα παιδιά τους Οι ακαδημίες του συλλόγου λειτουργούν σε ολιγομελή τμήματα.

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας για τη συμπαράσταση στο έργο του Συλλόγου και την προώθηση του αθλήματος του Βόλευ”, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου.

Πληροφορίες: Στο blog του Συλλόγου:  aosouflaria.blogspot.com, στο f/b του Συλλόγου: Αθλητικός ‘Όμιλος Σουφλάρια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ