ΙΠΠΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ…

Η 9η ετήσια Πανελλήνια Ιππική συγκέντρωση για φέτος που διοργανώνει ο Ιππικός Σύλλογος Τρικάλων “Βουκεφάλας” από 24/6/16 έως και 26/6/16 θα γίνει στο χωριό Μαυρομάτι ιστορική έδρα του Δήμου Μουζακίου Καρδίτσας.

Η επιλογή της περιοχής έγινε με αφορμή την εκπομπή ”Μηχανή του χρόνου” από την ΕΡΤ1 του Χ. Βασιλόπουλου , στο δρόμο προς τη δόξα του αρχιστράτηγου Γεώργιου Καραϊσκάκη.

Θα φιλοξενηθούν άλογα και αναβάτες από όλη την Ελλάδα για να καλπάσουν στα μονοπάτια του αρχιστράτηγου , ενώ με την συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυρομματίου ΄΄Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ,,θα γίνει ενημερωτική ξενάγηση-αφήγηση γύρω από τον μεγάλο επαναστάτη και μία από τις ιππικές διαδρομές θα περιλαμβάνει στάση στην ”Σπηλιά του Καρα’ι’σκακη”…

Ο χώρος των επισκεπτών -κατασκηνωτών είναι ο χώρος του ¨Αναψυκτηρίου ,, και ο χώρος πέριξ του παλαιού γηπέδου [δενδροφυτεμένος χώρος κάτω από το Αναψυκτήριο] θα φιλοξενηθούν άλογα και άμαξες!!!

Πληροφορίες στα τηλ.6944 127 157 & 6971 59 59 03

Πεταλωτής εκδήλωσης Μητροβασίλης Δημήτρης τηλ 6944463534

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/6/16: από τις 15:00 προσέλευση και τακτοποίηση των αλόγων. Στις 18:00 σέλωμα των αλόγων για μία μικρή δασική ξενάγηση περίπου 6χλμ. Επιστροφή στην κατασκήνωση για barbeque αναβατών και συνοδών (προσφορά του Ι.Σ).

ΣΑΒΒΑΤΟ: Εγερτήριο για τους αναβάτες 7.45 και 8.30

αναχώρηση για τα μονοπάτια του ΚΑΡΑ’Ι’ΣΚΆΚΗ . Επιστροφή και χαλάρωση για όλους και ενημέρωση από τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλογου Μαυρομματίου ”Ο ΚΑΡΑ’Ι’ΣΚΑΚΗΣ” κ. Γιώτη Δημήτριο .Το μεσημέρι barbeque -live μουσική μέχρι 17.30(προσφορά Ι.Σ. για αναβάτες & συνοδούς). Στις 19.00 σέλωμα των αλόγων για μία ακόμη διαδρομή.Επιστροφή για δείπνο-barbeque(προσφορά Ι.Σ. για αναβάτες & συνοδούς)και χαλαρή μουσική από dj kakaitsas!!!!!

ΚΥΡΙΑΚΗ: Εγερτήριο 8.30 για πρωινό και στη συνέχεια 9.30 εκκίνηση της τελευταίας διαδρομής της εκδήλωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ